2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لیپوزوفر فورت میدم خیلی راضیم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

من لیپوزوفر میدم نمیدونم دندون و سیاه میکنه یا نه ولی مشکلات گوارشی ایجاد نمیکنه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

من سیدرال دادم و راضیم دوسال دادم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
من سیدرال دادم و راضیم دوسال دادم 

روزی چند قطره؟

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
روزی چند قطره؟

یه قطره چکون پر میدادم الانم فلوگلوبین میدم

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
یه قطره چکون پر میدادم الانم فلوگلوبین میدم

ممنون

چرا عوض کردید؟

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
ممنون چرا عوض کردید؟

شد دو ساله دیگه گفتم بهش قطره نشدم شربت بدم دیدم فلوگلوبین خوبه یه ماه فلوگلوبین میدم یه ماه زینک 

شد دو ساله دیگه گفتم بهش قطره نشدم شربت بدم دیدم فلوگلوبین خوبه یه ماه فلوگلوبین میدم یه ماه زینک&nb ...

خداحفظش کنه 😘