tinw_j مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 722 عنوان موهام...🥺 194 بازدید | 25 پست ریشه موهام خیلی ضعیف و نازکنخیلیم ریزش دارن شامپو یا محصول خوبی سراغ دارین برای تقویت ریشه مو کلافم کردن 😑🥺از یه طرفم میخوام فر شیش ماهه کنم آرایشگر گفت ریزششو بیشتر میکنه موهات به اندازه کافی کم پشت هستن از این بدتر میشن 1402/02/28 | 22:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 زینک بخور ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
فلفلصورتی عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 6583 همه اونا ک فر فری ان صاف میکنن اونوقت تو میخای فر کنی ؟ اره ریزش میگیری موهات ب چوخ میره تو اینستا یه زنه رو نشون میداد همینجوری شده بودریزش مو بیشتر بخاطر عصبانی بوده من هروقت اروم بودم موهام پرپشت بود هروقت نبودم ریزش شدید گرفتم هیچ چیز دائمی نیست
tinw_j مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 722 زینک بخور فایده ای نداشت حتی هیر ویت هم استفاده کردم
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 فایده ای نداشت حتی هیر ویت هم استفاده کردم چه مدت استفاده کردی که میگی فایده نداشت عزیزم؟ ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
tinw_j مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 722 همه اونا ک فر فری ان صاف میکنن اونوقت تو میخای فر کنی ؟ اره ریزش میگیری موهات ب چوخ میره تو اینستا ی ... موهای من کم پشتن زیبایی ندارن اصلاوقتی خیسن فر میشن به صورتم خیلی میان
tinw_j مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 722 چه مدت استفاده کردی که میگی فایده نداشت عزیزم؟ دقیق یادم نیست دکترم برام تجویز کرده بود دو ورق هر شب مینداختم کامل تموم شد
فلفلصورتی عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 6583 موهای من کم پشتن زیبایی ندارن اصلا وقتی خیسن فر میشن به صورتم خیلی میان ینی موهات ذاتن فره ؟ خب میتونی با روغن درمانی اینا فر خودت و داشته باشی هیچ چیز دائمی نیست
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2668 دقیق یادم نیست دکترم برام تجویز کرده بود دو ورق هر شب مینداختم کامل تموم شد به نظرم پیش یه دکتر خوب بروقطعا از کمبود ویتامین و ایناستبا یه دکتر پیش برو تا نتیجه بگیری قشنگم ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
tinw_j مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 722 اخه بی دلیل موهات نازک شده؟ من چون رژیم گرفتم بدنم خیلی ضعیف شد دوستام میگفتن چون برنج کم میخوری حتما بخاطر همونه
tinw_j مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 722 ینی موهات ذاتن فره ؟ خب میتونی با روغن درمانی اینا فر خودت و داشته باشی نشنیده بودم 🤔
یاسمنمم عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 5493 من چون رژیم گرفتم بدنم خیلی ضعیف شد دوستام میگفتن چون برنج کم میخوری حتما بخاطر همونه نمیدونم ولی من بخاطر هورمونی موهام کم پشت و نازک شده :)