2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام لطفا جواب منم بدین حستون در مورد زندگیم اینده ام روند طلاقم و طلاقم؟

اینده خوبی پیش رو دارید 

ممکنه خوب پیش میره  حتی خیلی کم باشه ولی هیچ وقت ناامید نشید ناشکری نکنید 

اینده خوبی پیش رو دارید   ممکنه خوب پیش میره  حتی خیلی کم باشه ولی هیچ وقت ناامید نش ...

خواهرشوهرام باعت شدن شوهرم کتکم بزنه و من الان حامله هم هستم. چ حسی دارن بهم الان. کی باهام خوب میشن. چون اگه خوب هم نشن هم ب ضررمه 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
 من حسم رو گفتم  مشاوره از هر لحاظ خوبه   تصمیم با خودتونه  

فقط میشه بگید 

ایندم رو چطور تغییر بدم که از الان‌بهتر باشه

بالاخره شما با ذهن سرو کار دارین

ومیدونین چطور میشه ادم ذهنیت موفق داشته باشه

خواهرشوهرام باعت شدن شوهرم کتکم بزنه و من الان حامله هم هستم. چ حسی دارن بهم الان. کی باهام خوب میشن ...

من نمیتونم چیزی منفی بهتون بگم چون باردار هستید برای بچه و خودتون خوب نیست فکر منفی رو از خودتون دور کنید فداری یک تار مو تون که خواهر شوهرتون چه حسی به شما داره ولش کن  خودشن به کم کم خوب میشن  شوهرتون هم  پشیمون هست چون عصبانی بوده و شما هم یک چیزی گفتید ک خواهر شهرتون هم پیاز داغشو زیاد کردن  به شوهرتون محبت  بیشتر کنید فعلا به روش نیار چون از اون ادم های که به روش ماری بیشتر کشش میده و دعوا میشه  پس فعلا فراموشش کن خودش حس عذاب وجدان راحتش نمیگذاره 

سالم نینی تو بغل بگیری 🌺

هیچ وقت خودتو سر زنش نکن حتما یک حکمتی هست   طول میکشه ولی دوباره ازدوان میکنید که همه حس ...

ما به هم میرسیم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کی از بلا تکلیفی موضوع توی ذهنم در میام ؟ بچه علی چیه ؟ 

فقط میشه بگید  ایندم رو چطور تغییر بدم که از الان‌بهتر باشه بالاخره شما با ذهن سرو کار دارین ...

شما باید مثبت اندیش باشید و مثبت فکر کنید 

اخلاقتون رو در هر لحاظ کنترول کنید 

برای اینکه ذهنتون اروم بشه 

به پدر مادرتون کمک کنید احترام بگذارید و ازشون بخواهید که براتون دعا کنن نمیخواد بگین مشکلتون چیه شما همین که کمک کنید دعوا میکنن ولی باز هم بگین  براتون دعا کنن