2789

حس ششم خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزتو چرا همه جا هستی خب هرکسی نیاز به یک دلخوشی داره دست از سر ما بردارین بخدا از همه جا میکشیم توام اضافه شدی ول کن ما خرافاتی هرچی تو خوبی ولمون کن توروخدا 

سلام عزیزم شما  توی زندگی ضربه دید و در تلاش هستید که به بقیه هم بگین ولی حرف شما رو باور نمی  کنن 

این که مگین خرافات  خود شما یک دلیل محکم دارید  این رو دقیق  شرح دهید تا  باور کنن ممکنه بعضی ها با شما موافق باشن ولی  همین شما اگه کسی از همین خرافات که مگین جواب درست بگیره دو دل میشن شاید الان نه و طول بکشه و بگین تا اخر عمر میگم این ها خرافاته ولی یک روزی سراغ همین ها میرد 

و این هم بگم حس ششمی حس پس اگه مگین خرافات توی تاپیک نیان چون بعضی مردم به همین که مگین خرافات دلشون گرم میشه 😊

من چی میشم بعد طلاق

شما نه باید خود رو ببیازد 

چند هفته  توی خود خوای بود   یک لحظه خوشحال یک لحظه غم گین از دنیا بیزار  ولی اخر اکی میشید 

و الان هم همین حس رو دارید دلتون گرفته خیلی زیاد 

ولی باید روی پای خودتون باشید و از الان به بعد بسه هر چی شنیدی  بعد هم یک زندگی شادی رو برای خودت رقم میزنی ولی باید خودت رو دوست داشته باشی نه بیزار  

شما نه باید خود رو ببیازد   چند هفته  توی خود خوای بود   یک لحظه خوشحال ی ...

من همه امیدم ازدواجم بود باختم بدم باختم ،مطمعنم بعد طلاقم دیگ ازدواج خوبی اونطوری ک دلم میخواست همیشه ندارم 

همه مردم میگفتن من بدم با این اتفاق اگرچه بیگناه بودم توش مردم ب حرفشون رسیدن

من همه امیدم ازدواجم بود باختم بدم باختم ،مطمعنم بعد طلاقم دیگ ازدواج خوبی اونطوری ک دلم میخواست همی ...

هیچ وقت خودتو سر زنش نکن حتما یک حکمتی هست 

طول میکشه ولی دوباره ازدوان میکنید که همه حسرت خوان داشت  پس نزار این ناراحتی و افسرده گی  تو رو از پا بندازه  بلند شو خود واقعی تو نشون بده همونی که توی رویات خودتو تصور میکنی 

الان خیلی انرژی منفی دورتونه  نکته مهم هیچ وقت نا امید نشو