2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خواستین میتونم راهنماییتون کنم برا درس خوندن سوالمم اینه که عشقم پشت کنکور میمونه یا میره دانشگ ...

ممنون 

فکر خیال رو کم و حتی با شما خیلی صحبت نکنه تا ذهنش در گیر و پرت بشه   و بشینه خوب بخونه نه عشقی  مثلا حسم نیست امروز کار دارم رو مرضم و از این چیز ها 

استعداد داره درست استفاده کنه توی این دو ما خود شما هم کمتر با هاش حرف بزنین  قبول میشه امید داشته باشه فکر های منفی رو از خودش دور کنه  قبوله

ممنون   فکر خیال رو کم و حتی با شما خیلی صحبت نکنه تا ذهنش در گیر و پرت بشه   و بشین ...

مرسی🌹

خداراشکر رابطمون به دلایلی سرد شده😁

چند تایی سوال دارم با عدد بپرسم میشع حستون رو بگید

دست جمعی  یا خودت تنها  

عزیزم پرسیدم جواب ندادی 🥲🥲

میشه بگی؟؟🥲🥲 حس علیرضا بهم؟پیشنهاذ میده ؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
عزیزم من ازدواجم ب صلاحه یا صبر کنم تا اینده موردا بهتری بیا؟؟؟

من حس خوبی دارم 

ولی من یک سوال میکنم نمیخوام جوابش رو بدی همین که اره باشه خودت حسی بش داری  و در حال شکل هستش 

سوالم اینه اگه شما جواب رد بدین و ایشون با کسی دیگه ازدواج کنن پشیمون و ناراحت نمیشی بهش چی شب ها فکر نمی کنی نمیگی من یک خواستگار داشتم ولی ...