2777
2789
عنوان

اومدمدقهر خونه بابام

465 بازدید | 28 پست

شاغلم. بخش زیادی شوهرم حقوقمو میگرف و اخلاقشم بد بود. ولی خب انصافا خیلی خرج میردم و همه چیزم رو نظم بود . اینجام مشکلات جدیدی هست. همه هم چون فک میکردن زندگیم خوبه وفهمیدن مشکل دارم خیلی خوشحالن. 😓

بیشنرین ناراحتیم از همین ناراحتی دشمناس. و البته مشکلات دیگه امیدوارم بیاد تعهد بده حقوقم دست خودم باشه ک برگردم چون بچه دارم . ولی اینجا بیشتر بهم خوش میگذره کنار خانوادم . اونجا هر شب سر هر چیز الکی حرفم میزد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان ۱۲ روزه قهر اومدم نه اینجا راحتم نه اونجا شوهرم خیلی نامرده فکر نمیکردم بود و نبودم واسش فرقی نداشته باشه خواهرشوهرام انقدر خوشحالن که من اومدم 

گناه من سادگی بود .

بازگو کردن مشکلات زندگی برای دیگران و قهر اصن درست نیست، خیلی از اونا هم که جدا می‌شن علت جداییشونو برای بقیه نمی‌گن 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

به نظرم برا خودت قسط بردار نتونه پولت بگیره... شوهر منم اوایل که رفتم سر کار همین کار کرد تا وقتی براش حا افتاد، حقوق من، مال من و حقوق خودش مال خودش...بعد بی خیال شد