2777
2789
عنوان

بچه ها شوهر ما رو نگا 💔

641 بازدید | 18 پست

خونه مامانم اینا نمیاد قطع رابطه کرده

خدا شاهده مامان خودش خیلی بهم تیکه میندازه 

هر هفته پنجشنبه جمعه میره روستا خونه مامانش اینا 

من یه ساک کوچیک دارم همش اونو جمع میکردم و باز می‌کردم

آخر امروز صبرم تموم شد گفتم نمیام روستا مامانت اینا 

پریودم بودم

اونم یعالمع وسیله برای مامانش اینا خرید برد ( اونا سوپرمارکت دارن)

بعد گفت شب هم موقع خوابیدن نمیاد به دختر عمه‌اش بگم بیاد تنها نخوابم خونه 

هیچ کاری هم نداره ها ولی پیش مامانش اینا هست همش 

فکر کردم میاد دلم شکست گفت نمیاد 

از همه مردا متنفرم یه مشت گاو بی درکن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

الان خوشحالی مثلا

خیلی خیلی کار اشتباهیه که تنها فرستادیش بره ۰ون تنها رفتنو یاد میگیره 

خیلی خیلی اشتباه ترش اینه که به شب تنها خوابیدن داری عادتش میدی 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجای متنش احساس خوشحالی دریافت کردی

اگه احساس میکردم سوال نمیپرسیدم طرف سوال منم شما نبودید دوست عزیز😁🤞

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

اشتباه اینه که بچسبی به کسی که اون بتو نمی چسبه.

اشتباه اینه کل هویت تو ختم میشه تو شوهری که اون کل هویتش خانوادشه و تو مهم نیستی

اشتباه اینه ۱۰۰ خودتو بذاری پای رابطه لی که طرف مقابل بهش پشت پا میزنه 

اشتباه اینه که فقط تو نگران زندگی مشترکت هستی و بار مسئولیت فقط رو دوش توعه و یروز میترکی .

خانواده تو چکار کردن ک هم دختر دادن هم بی احترامی تحویل میگیرن و دخترشون رو هم عذاب میده.

برای خودت و خانوادت ارزش قائل باش. خودت خودتو له میکنی اونم ازخودت یاد میگیره 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
اگه احساس میکردم سوال نمیپرسیدم طرف سوال منم شما نبودید دوست عزیز😁🤞

چه بی ادب

اینجا سایت اظهار نظره. ظرفیت ندارید سکوت کنید.

در ضمن استارتر اظهار ناراحتی کرده تو متنش

لازم نیست متخصص نگه داشتن تحفه ترین مردهای عالم هستی باشین و افتخار هم کنید .هروقت همچین مردی  ‌رو کنار زدین پرتش کردین تو اشقال دونی که لایقشه شما زن قدرتمند و عاقل و با سیاستی هستین

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

به ی ورت استارتر 

تنها چیزی که به ذهنم رسید همینه

درضمن اصرار نکن ببری خونه مادرت 

هر کی قهر کرده خودش اشتی میکنه میاد 

محلش نذار درست میشه رو دادی بهش

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
از همه مردا متنفرم یه مشت گاو بی درکن

همه مردا های عالم شامل پدر و عمو و برادر و ...اینا هم میشه ها😐😐

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خوبه که به فکرت بوده حالا یه امشب رو سرکن 

چه اشکال داره اجازه بده خودش بره پیش مامانش گاهی

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)