2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭ما چقد بدبختیم. بخدا من زنداداشم بارها جلو ما با داداشم دعواهای بد کرده ما نه دخالت کردیم نهحرفی ...

لیاقت ندارن عزیزم،وقتی هم ادامه دار باشه رفتاراشون روز به روز بیشتر از چشمت میفتن،نگران نباش تا یکی دوسال دیگه فکر می‌کنی جعبه دستمال کاغذیه،یا کوسن مبله،وقتی آنقدر بی ارزش باشه حرفاش هم برات بی ارزش میشه،از آدم بی فرهنگ که نباید توقع سخنان حکیمانه داشت،از کوزه همان برون تراود که در اوست

لیاقت ندارن عزیزم،وقتی هم ادامه دار باشه رفتاراشون روز به روز بیشتر از چشمت میفتن،نگران نباش تا یکی ...

میدونی دردناکش کجاست. اینجاس که دائم ازم ایراد میگیره میگه رفتار بده حرفات بده زن نباید اینکارو کنه نباید اونجور رفتار کنه.. یجوری رفتار میکنه باهام انگار من حیوونم چیزی نمیفهمم، تعریف خانواده شو میکنه که اینجور رفتار میکنن اینجور حرف میزنن، دچار بحران شخصیت شدم

عصبانی بوده یچی گفته 

منم عصبانی م من ناراحتم. ولی تاحالا بهت نگفتم از چشمم افتادی.. بخدا انقد عاشق و وابسته شم که از خودم بدم میاد که چرا واس همچین ادمی انقدر خودمو خورد میکنم

شهرستانن. نمیتونم دیگه برگردم پیش اونا چون اونجا بدتره

پس بشین سرجات خود خوری هم نکن عصبانی بوده یه چی گفته دایورتش کن اسم خانوادشم اصلا نیار احترام خودتو حفظ کن باهاش سر سنگین باش ولی جاتو جدا نکن 

[QUOTE=291461892]اها  یعنی تو خونه ای زندگی می‌کنی من قبلا با شوهرتون زندگی می‌کردید ؟؟[/QUOTEبله 😊

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
این حرفارو بین همه زن و شوهرا هست به دل نگیر

میدونی چیه شوهر من اصلا مث مردای دیگه نیس. از اشتباه و حرفای من نمیگذره. مثلا بقیه تا شب دعوا و حرف و فوش میدن بعد فوری اشتی میکنن. ولی این همه چی خط قرمزشه حتی کوچکترین چیزا

میدونی دردناکش کجاست. اینجاس که دائم ازم ایراد میگیره میگه رفتار بده حرفات بده زن نباید اینکارو کنه ...

دقیقا،انگار خودشون خیلی درست و بی نقصن،امروز رفته بودیم چهلم داییش احمق بیشعور برگشته به من میگه پشت این تیر برق قایم شو هروقت من گفتم بهت بیا بیرون آخه حماله پشت کوهی یکی ببینه این رفتاراتو چه فکری میکنه،میگم زشته و ...همین گوشه وایسیم مردا که رفتن بریم میگه بهت میگم بیا پشت تیربرق و....هرچی دلش خواست بهم گفت،منم تارسیدیم خونه گریه کردم و نفرینش کردم.جالبش اینجاست توماشین میگه من غیرت دارم دوست ندارم زنمو کسی ببینه اونوقت تو مسیر برگشت که نیم ساعت توران من گریه میکردم غیرت نداشت که زنش رو آروم کنه،نره عوضی،

پس بشین سرجات خود خوری هم نکن عصبانی بوده یه چی گفته دایورتش کن اسم خانوادشم اصلا نیار احترام خودتو ...

خاک برسرمن بی سیاست که آتو دستش دادم. حتی برا گریه هامم ارزش قائل نیس قشنگ حس نفرتو میتونم ببینم تو نگاه و وجودش من خاک برسر سر اولی میتونستم مستقل شم ولی 5 ساله خودمو درگیر اقا کردم الانم هیچی تو دست بالم نیس عمرمو تباه کردم به پای ادمی که به راحتی برمیگرده بهم میگه ازت منتفرم وازچشمم افتادی

خب خاطرات اون خونه اذیتت نمیکنه ؟؟

نه عزیزم، اتفاقا خونه م خیلی دوست دارم 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....!