2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مثلا یاد خاطراتت تو اون خونه با همسرت نمیافتی ؟؟

وقتی طلاق بشه آرزوت خاطره ای نمیمونه واسه ادم 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
خب مثلا یاد خاطراتت تو اون خونه با همسرت نمیافتی ؟؟

عزیزم شما دیگه تصمیم نهاییتونو گرفتین؟ 

طلاق؟

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
تو هیچی بهش نگو خودش آروم میشه 

اشتباه کردم امروز دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم خواب بود کابینتارو زدم بهم و جارو برقی روشن کردن کنار گوشش و سروصدا باهاش دعوا کردم که چرا محلم نمیدی باهام حرف نمیزنی. بهم گفت تو روانی هستی این کارارو یه ادم روانی فقط انجام میده و گفت ازت بدم میاد از چشمم افتادی زن نمیشی برام منم  گربه کردم گذاشت رفت تا صب نمیاد

اشتباه کردم امروز دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم خواب بود کابینتارو زدم بهم و جارو برقی روشن کردن کنار ...

خب دیگه تو هم اشتباه کردی مرد رو باید با زبون خوش بکشی سمت خودت پیامش بده معذرت خواهی کن 

یا بگو‌ شب تنها میترسم بیا خونه و از این حرفا یکم دورش بگیر 

خب دیگه تو هم اشتباه کردی مرد رو باید با زبون خوش بکشی سمت خودت پیامش بده معذرت خواهی کن  یا ب ...

نه دیگه چوب خط اشتباه کردمام پر شده. خیلی اشتباه کردم سرش. هم من مقصرم هم اون من میخوام اشتی کنم ولی اون دیگه نمیخواد