دوست پسرم دو سال پیش ازم خواست منم بهش دادم بعدش توبه کردیم و دیگه ازون تایم هیچی نفرستادیم سه ساله که با همیم حالا من الکی استرس گرفتم که نکنه پخش کنه از ترسم کات کردم باهاش هیچی نگفت طفلک😔دلم براش تنگ شده...ولی باورتون میشه بازمم استرس دارم توروخدا ارومم کنین بگید الکیه استرست تازه انقد پسر خوب و با غیرتیه اطمینان کامل دارم بهش چند تا پست تو نی نی سایت دیدم یه دفعه استرس گرفتم و کات کردم😭😭😭😭چیکار کنم کمکم کنید میخوام خودکشی کنم به قران قسم
هیچ وقت پیشنهاد رابطه نداد ؟ درباره ازدواج چی حرفی نبود
نه هیچ وقت چون ازین چیزا متنفر بود گفتم که مذهبیه،ازدواج هم نه چون اختلاف سنیمون خیلی زیاده بیشتر رابطه خواهر برادری داشتیم تاحالا چند بار قبلنا خواسته کات کنه من خواهش کردم بمونه چون حالم باهاش خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چی تعریف کنم خواهرزادم ۱۲ سالشع مدام جلو خودش میگف هایا بعد خواهر کوچیکمم قبلا میگف این ها ...
وایییی😂😂😂😂
من تو پارکینگ یک پاساژ داشتم ماشینمو پارک میکردم یک گروه پسر بودن داشتن میرفتن تو ماشین موندم گفتم بزار اینا برن بعد برم یدفعه شروع کردن هایاح کشیدن منفجر شدم از خنده😂😂😂
نه هیچ وقت چون ازین چیزا متنفر بود گفتم که مذهبیه،ازدواج هم نه چون اختلاف سنیمون خیلی زیاده بیشتر را ...
وا مگه مذهبی ها میل جنسی ندارن هیچ مردی از رابطه متنفر نیست احتمالا بخاطر همین میخواسته کات کنه چون رابطه به جایی نمیرسه نه مطمئن باش هیچ کار نمیکنه تو هم فراموشش کن