2789
عنوان

پخش عکس😔

9963 بازدید | 262 پست

دوست پسرم دو سال پیش ازم خواست منم بهش دادم بعدش توبه کردیم و دیگه ازون تایم هیچی نفرستادیم سه ساله که با همیم حالا من الکی استرس گرفتم که نکنه پخش کنه از ترسم کات کردم باهاش هیچی نگفت طفلک😔دلم براش تنگ شده...ولی باورتون میشه بازمم استرس دارم توروخدا ارومم کنین بگید الکیه استرست تازه انقد پسر خوب و با غیرتیه اطمینان کامل دارم بهش چند تا پست تو نی نی سایت دیدم یه دفعه استرس گرفتم و کات کردم😭😭😭😭چیکار کنم کمکم کنید میخوام خودکشی کنم به قران قسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگ چ عکسی دادی

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

صورتت معلوم بود.؟؟؟ 

وقتی دو ساله ازت چیزی نخواسته موقع کات هم پیش نکشیده بحثشو پس بیخیال شو استرس نداشته باش

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

چرا فک میکنین عکستون پخش میشه اون خیلی وقت پیش بود ک کسی عکس نمیداد الان عکس دادن چیز عادیه 

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......