دوست پسرم دو سال پیش ازم خواست منم بهش دادم بعدش توبه کردیم و دیگه ازون تایم هیچی نفرستادیم سه ساله که با همیم حالا من الکی استرس گرفتم که نکنه پخش کنه از ترسم کات کردم باهاش هیچی نگفت طفلک😔دلم براش تنگ شده...ولی باورتون میشه بازمم استرس دارم توروخدا ارومم کنین بگید الکیه استرست تازه انقد پسر خوب و با غیرتیه اطمینان کامل دارم بهش چند تا پست تو نی نی سایت دیدم یه دفعه استرس گرفتم و کات کردم😭😭😭😭چیکار کنم کمکم کنید میخوام خودکشی کنم به قران قسم
سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
ححاحالا شما مشکوک نشید ولی از نظر من طرف هر شب هر روز آدمو لخت میبینه دیگه عکس برای چیشه آخه ...
ریخته رو هارد میگه خیالم راحته رمز داره و فلان هارد هم دست منه داده نگهدارم فقط بلد نیستم پاکشون کنم😅
اصولا از اولین هرچیزی عکس میگیره و نگهمیداره کلا خیلی تو کار عکسه حتی از اولین غذا و فلان…حالا اگر روزی ما بمیریم این هارد دست کسی بیوفته عکسای من چی میشه خدایا تنم تو گور میلرزه😓
برا منم پیش اومده دختره عکس .... خواسته ولی ندادم ن اینکه بترسم واسه اینکه وسط اون سک......چت پشیمون شدم توبه کردم و همون روز باهاش کاتیدم ولی کار توام اشتبا بود نباید عکس نودی بهش میدادی
آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟