2789
عنوان

پخش عکس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9963 بازدید | 262 پست
اون موقع خودم دندون پزشکم دیگه😂

واییییی ایشالله، فک کن همکار بشیم😍

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
اخه این پسر خوبی بود،مذهبی بود بعدش خیلی عذاب وجدان گرف و دیگه بعدش واقعااا رابطمون سالم بود بدور از ...

چند سالشه؟ 

آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اینکه شوهر نداشته باشه عادیه چون تو خونه میبینه دیگ ولی ایشون یجور گف یعنی شوهر هم عکسو داشته باش ...

خخخ گاهی از سر شیطنت ادم دلش میخواد از اینکارا کنه مثلا وقتی سرکاره و اینا😈 ولی دیگه باید استغفار و شیطونو لعنت کرد😂😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خب عزیزم این طبیعیه چرا همسری که هر شب کنار شماست باید از شما عکس به قول خودتون آزاد داشته باشه ؟ 😉 ...

همسر خودم خیلی گفته که بفرستم 

اما عقلم ، حکم میکرد که نفرستم 

خصوصا آقایون دوران عقد این خواسته رو دارن که دخترا باید حواسشون رو جمع کنن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
یس🥺🤍

تعلیق نشیاا من میخوام قبول شدم تاپیک قبولیم بزنم تورم تگ میکنم😂❤

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
من ۵ سال بود و کات کردم 😂😂

چرا من فک میکنم نتونم 

با این ک ی ساله فقط باهمیم 

خودت کات کردی یا اون؟ 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....