2789
عنوان

پخش عکس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9963 بازدید | 262 پست
هیچ وقت پیشنهاد رابطه نداد ؟  درباره ازدواج چی حرفی نبود

نه هیچ وقت چون ازین چیزا متنفر بود گفتم که مذهبیه،ازدواج هم نه چون اختلاف سنیمون خیلی زیاده بیشتر رابطه خواهر برادری داشتیم تاحالا چند بار قبلنا خواسته کات کنه من خواهش کردم بمونه چون حالم باهاش خوبه

اصلا کلا عجیب😂 منم مثبتم ومذهبی ام وتاحالا رل نداشتم و۱۹سالم  ولی اسمشو تو کلیپاواینا شنیدم

نه من مذهبی ام نیستم😂 کلا بچه پاکیم 🤣

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه چی تعریف کنم خواهرزادم ۱۲ سالشع مدام جلو خودش میگف هایا  بعد خواهر کوچیکمم قبلا میگف این ها ...

وایییی😂😂😂😂 

من تو پارکینگ یک پاساژ داشتم ماشینمو پارک میکردم یک گروه پسر بودن داشتن میرفتن تو ماشین موندم گفتم بزار اینا برن بعد برم یدفعه شروع کردن هایاح کشیدن منفجر شدم از خنده😂😂😂

نه من مذهبی ام نیستم😂 کلا بچه پاکیم 🤣

بابا ربطی به پاکی نداره 😂🤦

کلا چون نسل جدید وجوانی باید بدونی چیه یه جا بری بگی نمی‌دونم یکم ضایعس،هرچی که شنیدی رو به کسی نگو نمی‌دونم بزن گوگل

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️
وایییی😂😂😂😂  من تو پارکینگ یک پاساژ داشتم ماشینمو پارک میکردم یک گروه پسر بودن داشتن میرفتن ...

😂😂😂 خیلی حال بهم زن میگن خدایی 

خواهر زادم با صدای مرغیش میگ هایااااااح 

دوس دارم بزنم تو دهنش😂

خخدخدا نکه انشاالله  که چیری پیش نمیاد عزیزم حالا یبار دربارش با هم صحبت کنید

باورت میشه چندبار صحبت کردم میخنده میگه محاله پاک کنم….خوشبین باشم شاید میخواد اگر مردم نگاه کنه خاطره هامون زنده کنه😂😂

بابا ربطی به پاکی نداره 😂🤦 کلا چون نسل جدید وجوانی باید بدونی چیه یه جا بری بگی نمی‌دونم یکم ضایع ...

همین هایاح رو زدم تو گوگل چیزی خاصی بالا نیاورد😂

نه هیچ وقت چون ازین چیزا متنفر بود گفتم که مذهبیه،ازدواج هم نه چون اختلاف سنیمون خیلی زیاده بیشتر را ...

وا مگه مذهبی ها میل جنسی ندارن هیچ مردی از رابطه متنفر نیست احتمالا بخاطر همین می‌خواسته کات کنه چون رابطه به جایی نمی‌رسه نه مطمئن باش هیچ کار نمیکنه تو هم فراموشش کن