2777
2789

مثلاslm chetory

من چهار پنج سال پیش اینجوری چت میکردم،خدایی خیلی خز شده،یکی تو استوریاش هنوز اینجوری تایپ میکنه واسم جای سوال بود

ی تازه مامان💗

اره منم خوشم نمیاد  

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حداقل ۱۲ سال پیش اینجوری چت میکردم بله هست خیلی هم فاز کلاس دارن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یکی از افتخاراتم اینه که هیچوقت این کارو نکردم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خیلی ساله دیگه ندیدم

اون زمانا بیشتر گوشیا کیبورد فارسی نداشت.من خودم ی گوشی اس تری گرفته بودم کیبوردش انگیلیسی بود یک سال طول کشید تا فارسیش اومد و نصب کردم.تو این ی سال فینگلیش تایپ میکردم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از اول خوشم نمیومد چون این مدلی میخوندم 

سل ا   م چ طو.     ر  ی   خخخ اعصابم بهم میریخت

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
2790
2778
2791
2779
2792