2777
2789
عنوان

گربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 90 پست
حقیقتش منطقه ما پر از سگ گربس کسی اینجا اهمیت نمیده اصلا  اینجا دامپزشکی نداریم

وای خدا

حالا یکم نون ماست بده فعلا بهشون گشنه ان طفلکیا 

غذا درست میکنین یکم میمونه مرغ ته بشقاب همونو ریش کن اینا چون کوچیکن زود سیر میشن یکمم باشه سیر میشن ..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی🥲💔من صبح قبل اینکه خودم چیزی بخورم برای پیشی ها صبحانه میبرم .. الان هم توی حیاطمون یک گربه م ...

واهایییی🥲🥲🥲🥲 کاش منم بتونم به کمکی کنم چقدر هزینه غذاسون میشه شاید بتونم یکم کمک کنم

واهایییی🥲🥲🥲🥲 کاش منم بتونم به کمکی کنم چقدر هزینه غذاسون میشه شاید بتونم یکم کمک کنم

سنگینه واقعا هزینه ها غذای خشک مخصوص گربه مارک فیدار خریدم ۲ کیلوییه ۲۰۰ و خورده با یکی دو کیلویی مارک مفید اونم ۱۰۰ و خورده تازه مارکایی مثل رفلکس که خیلی گرون تره هر کنسرو غذاشون چهل تومن حداقل (طعمای مختلف داره مرغ ماهی گوشت مخلوط و..)به علاوه مامانم مرغ تمیز میکنه تیکه های اضافشو میزاریم برای پیشی ها..

چون من تعداد زیادی گربه غذا میدم حداقل ده تا هر روز میان دو یا سه وعده بهشون غذا میدم هزینش بالا میشه اما خداروشکر میرسیم بهشون.ممنون از محبت و مهربونیت عزیزم اگر در توانت هس به استارتر کمک کنیم یه غذایی برای این طفلکا تهیه کنه

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
ماست پگا مشکلی نداره

نه بده عزیزم

یه چیزی ..قصابی و این گشتار روزا هست برو بگو تیک و پر اضافه مرغ بهت بده رایگانم میدن 

همونا رو ریز کن و بهشون بده گناه دارن مزمئن باش بتونی حمایتشون کنی برکت به زندگیت میاد

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
مرسی ب هم خیلی ممنون قرار بود شیر معمولی بهش بدم اما با حرفای شما جونشو نجات دادید مرسی😍

اره خیلیا متاسفانه میخوان کمک کنن به این طفلکا ولی اشتباه میکنن..

شیر بدون لاکتوز خیلی گرون تر نیست میتونی بخری بدی چون کوچیکن خوراکشون هم کمه اونقدر نمیتونن بخورن هربار یه مقدار بده بهشون 

لطفا یه حوله یا پارچه کهنه ام اگر دارید تو یه کارتن براشون پهن کن که توی اون بخوابن چون کوچولوعن

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
نه بده عزیزم یه چیزی ..قصابی و این گشتار روزا هست برو بگو تیک و پر اضافه مرغ بهت بده رایگانم میدن&n ...

وای بهشون نون ماست دادم حمله دلم کباب شددد دوباره درست کردم خدا خیرتون بده 🥺