2777
2789

چه نوع خیانتی؟ 

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من خیانت میکنه بابام نمیدونه گوشیمو گرفتن نمیدن الانم بزور گرفتم

بنظرتون چت هارو نشونش بدم بگم ببین منم خیلی چیزا ازت میدونم تو گوشیمو بده به بابا چیزی نگو منم این کاراتو نمیگم بهش اخه بدون گوشی من میمیرم😭بگم بنظرتون؟

والا همع دارن میکنن

به توهم هم خیانت شده

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
مامان من خیانت میکنه بابام نمیدونه گوشیمو گرفتن نمیدن الانم بزور گرفتم بنظرتون چت هارو نشونش بدم بگ ...

تو ک گدشی دستته

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
ن نگو ندونستن خیلی بهتره

مامانم میدونه که من میدونم ولی هیچ وقت قبول نمیکنه میگم با سند نشونش بدم یگم تورو خدا تو هم گوشیمو نگیر منم از کارای بد شما خبر دارم ولی به بابا نگم تو هم گوشیمو نگیر اخه چه گیری دادین به من بد بخت