2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تنها کاریه که جواب میده هر چند سخته  ولی همه راههای ارتباطی که ازش خبری بهت میرسونه را ببند  همه  حتی اینکه میدونی از چه راههایی ممکنه اتفاقی ببینیش مجازی و واقعی  خیلی سفت و سخت اینکارو کن یه مدت بعد مثل یه رهگذر برات بی اهمیت میشه

بسپارش به زمان سعی کن اصلا نبینیش اصلا تو مجازی چکش نکن  تا میتونی سر خودتو شلوغ کن طوری که ...

دارم رنج میبرم منم از کات 😔

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

بهش فکر نکن.به هر چیزی ک اونو  یادت میاره یا خاطره داری  باهاش دوری بکن تا  کم کم  راحت بشی.....دست خودتونه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

سلام عزیزم چیزی به اسم فراموشی خاطرات بد وجود نداره

یه ویس مشاور بود میگفت

شما هرچیزی که مربوط به اون ادم هست رو حذف کن

هرچیزی

رفته رفته از یادت کمرنگ میشه

میگفت زمان بره

چندمرحله داره

شاید یه مدتم گریه کنی

عیب نداره 

مردحلش

یه مرحله فکرمیکنی با طرف برمیگردی و انکار میکنی کات کردی

ولی با زمان درست میشه

فقط سرگرم کن خودتومجبور کن کاری انجام بدی که ذهنتو درگیر کنه مثلا حساب کتاب یه چیز سخت که باید حواست حمع باشه