2777
2789
عنوان

پنهان کاری خواستگار

1101 بازدید | 104 پست

الان فهمیدم خواستگارم قبلا دوبار نامزد داشته که بهم خورده

هیچی هم به من نگفته بود خودش در مورد این مسئله

شوکه شدم واقعا نمیدونم چطور برخورد کنم باهاش؟ بهش بگم فهمیدم این موضوع رو؟ یا سربسته ازش بپرسم ببینم خودش میگه یا نه؟

البته قبل از اینم برای چیزای دیگه ای مشکل داشتم باهاش که میگه حرف حرفه خودش باشه و...

ولی دیگه تو تحقیق اینم مشخص شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند جلسه باهم رفتید و اومدید اگ فقط یکی دوحلسه رفتید و نگفته طبیعیه ولی اگر بیشتر از ایناس نه

دو بار اومدن که اولیش خیبی رسمی نبود یه طوری مثل مهمونی

یه بارم خودم باهاش حرف زدم که چیزی نگفت

من نمیتونم به همچین ادمی اعتماد کنم

یا نمیخواد کلا بگه

یا میخواد دل ببندی وابسته شی بعد بگه

که در هر دوصورت اشکال داره

حتی خانوادش هم نگفتن خب واقعا نمیشه حرفاشون رو قبول کرد شاید چیزای دیگه هم پنهان کنن.اگه از اول میگفتن بهتر بود

اینطور ادم دل چرکین میشه و نگرانه مبادا چیزای دیگه ای هم هستن که من خبر ندارم

صحبت کردن در این مورد خیلی سخته، ولی با این وجود بایستی همون جلسه اول یا دوم عنوان میکرد

چیزی نگفت اصلا نمیدونم شایدم بحث کشیده نشد سمتش نگفت

با یکیشون مثل اینکه عقد هم کرده و بعد بهم خورده

دو بار اومدن که اولیش خیبی رسمی نبود یه طوری مثل مهمونی یه بارم خودم باهاش حرف زدم که چیزی نگفت

ببین معمولا مشاورا میگن ک اگ یه مورد اینطوری هست لازم نیس جلسه اول دوم بگی ولی حتمن بعدش باید گفته بشه 

بنظرم یکی دوجلسه دیگ برو اگ دیدی نمیگ ولش کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
ببین معمولا مشاورا میگن ک اگ یه مورد اینطوری هست لازم نیس جلسه اول دوم بگی ولی حتمن بعدش باید گفته ب ...

آخه قبل از اینکه اینا رو بفهمم ازش شروط رو خواسته بودم با اونم مخالفت کرده بود به مقدار زیادی مردد شدم الانم که اینطوری