2777
2789
عنوان

پنهان کاری خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 104 پست
درسته باید بپرسم ازش مستقیم یا غیرمستقیم

مستقیم ن نباید در موردش حرفی بزنید ببینید خودش میگه یا ن ،تنها بگین  صداقت اولین قدم یک ازدواج موفق هست و برام مهمه ک طرف مقابلم با پنهان کاری جلو نیاد ببین حرفی میزنع نگفت کلا کنسل

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
من نمیتونم به همچین ادمی اعتماد کنم یا نمیخواد کلا بگه یا میخواد دل ببندی وابسته شی بعد بگه که در ...

دقیقا منم همینطور شدم اینا رو میذارم کنار اینکه بهم گفت یه سری شروط ضمن عقد رو نمیده و میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستقیم ن نباید در موردش حرفی بزنید ببینید خودش میگه یا ن ،تنها بگین  صداقت اولین قدم یک ازدواج ...

اینم مهمه

ولی قبلش هم در مورد شروط ضمن عقد به توافق نرسیدیم قرار بود امروز در موردش حرف بزنیم که الان اینم اضافه شد!!!

درسته باید بپرسم ازش مستقیم یا غیرمستقیم

عزبزم مطمئن باش ادم پنهونکاری وبدردنمیخوره .الان اگرازش بپرسی بهد میگه من که گفتم بهت .دیگه نمیگه باید یه همچین موردی رواول ازهمه میگفتن نه توتحقیق مشخص بشه...پس رفتارش مشکل داره

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اینم مهمه ولی قبلش هم در مورد شروط ضمن عقد به توافق نرسیدیم قرار بود امروز در موردش حرف بزنیم که ال ...

پس ردکن بره  .بذارجواب منفی ازطرف خودت باشه با این اوضاعش .نه که اون بعد نازکنه همه جاپرکنه بگه خانم طاقچه بالا میزاشت کلی شرط داشت ماهم گفتیم نمیخایم.دست پیش بگیرشما

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اینم مهمه ولی قبلش هم در مورد شروط ضمن عقد به توافق نرسیدیم قرار بود امروز در موردش حرف بزنیم که ال ...

همون صحبت که گفتم از صداقت باهاش داشته باش نگفت خیلی محترمانه ردش کن 

اگر من جای شما بودم همون اول کار ردش میکردم 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
دقیقا منم همینطور شدم اینا رو میذارم کنار اینکه بهم گفت یه سری شروط ضمن عقد رو نمیده و میترسم

قید اینو بزن

این ضربه خورده فکر کنم ادم پنهانکار و بی اعتمادیه

خودتو تو دردسر ننداز الکی

ردش کن

بهش بفهمون یکی از علت هاش اینه که پنهانکاری کرده و بگو فهمیدی

عزبزم مطمئن باش ادم پنهونکاری وبدردنمیخوره .الان اگرازش بپرسی بهد میگه من که گفتم بهت .دیگه نمیگه با ...

آره حق با شماست

برای هر چیزی هم خودش تعیین میکنه انگار من باید بگم چشم

در مورد شروطمم سعی میکنه راضیم کنه که کوتاه بیام

ولی فکر نمیکردم اینم بهم نگفته باشه

آره حق با شماست برای هر چیزی هم خودش تعیین میکنه انگار من باید بگم چشم  در مورد شروطمم سعی می ...

مطمئن باش خونوادشم پشتش هستن که پنهون کردن

حالا مادرش اینو نگفته کلا ولی از همون جلسه دوم گفته با مهریه بالا مخالفن

اینامیخان همه چی مفت چنگشون باشه .نشدفردا بگن بسلامت مثل دوتای قبلی.

پس ردکن بره  .بذارجواب منفی ازطرف خودت باشه با این اوضاعش .نه که اون بعد نازکنه همه جاپرکنه بگه ...

آره دیگه چون امروز رو قرار گذاشتیم باید برم حرف بزنم ولی بهش میگم که نظرم منفیه

با هیچ چیز کنار نمیان هر چی میگم همون نظر خودشو میخواد تحمیل کنه انگار