2777
2789
عنوان

مترونیدازول

4659 بازدید | 21 پست

سلام دخترم ۲سال و هشت ماهشه اسهال شدید شد که داخلش خون هم بود دکتر بردم بهش مترونیدازول و سفکسیم و کیدی لاکت داد ایا شربت مترونیدازول خواب اور است یا نه؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

خیر اینکه مال عفونته 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مترونیدازول برا عفونت هستش گلم.

خواب آور نیست.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

دیروز بردمش دکتر هنوز شکمش شله ولی خداروشکر خون نداره به نظرتون دارو گیاهی بدم

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
نه عزیزم داروی عالیه واسه اسهال و باکتریای زوده

چی بدمش غیر دارو تا زودتر خوب بشه اب سیب و موز و کته میدم

نه نیست فقط بهش چیزای شیربن زیاد بذه مزع دهنشو تلخ میکنه گناه داره

شیرینی باعث بیشتر شدن اسهال نمیشه؟؟؟

برای درمان انگل روده تجویز میشه و علامت انگل درد زیر شکم و اسهال هست و مدفوع تیره و بریده داروی خوبی ...

شربته هر هشت ساعت

برای درمان انگل روده تجویز میشه و علامت انگل درد زیر شکم و اسهال هست و مدفوع تیره و بریده داروی خوبی ...

بله همین علائم و داشت فقط یکم گرم هم میشد امروز خداروشکر خون قطع شده فقط بچم یکم بی حاله و اشتهاشم کم شده

دراز مدت حتی اگه کم استفاده بشه؟ من دخترم وحشتناک اسهال میرفت و فقط این دارو بند میاره اونم جند ماه یبار مثلا یه قاشق میدم بهش 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
موز اسهالو بیشتر میکنه مگر اینکه کال باشه

ااا ممنونم که گفتین من دیروز موز خریدم ولی نه از اونا که رگه های سیاه داره زرد بود