2777
2789
عنوان

واکنش ب گوشی پنهان همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 86 پست

اعصابم خورد میشع میان میگین شرایط طلاق ندارم پس بمونین هزارتا مرض و بیماری بهتون انتقال بده 

ب روش بیار حق طلاق یا حضانت بچع بگیر خودتو بزن ب سلیطه گری  مظلوم نباش ک کاری کن نره طرف اینجور چیزا ک البته ذات خراب باز اینا درست نمیشع ولی بترسونش

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی از خواهر دوستت بگو که شوهرش یه گوشی پنهونی داشت و فلان شد آخرش اون که باهش دوست بود ولش کرد زنش هم طلاقش داد بدبخت و بیچاره شده..... بقیشو خودت بساز دلهره به دلش بنداز دیگه به روی خودت نیار

😍😍💕

فقططط تا میتونی واسه خودت پس انداز کن 

اگ نمیتونی ازش جدا باشی خیلی عادی باهاش برخورد کن ک اگه بفهمه تو میدونی و ساکتی بدترین بلاها رو سرت میاره و عادی میشه براش ..تو هم عاقل باش برو با دوستات بگرد برو ی هنر یاد بگیر اصلا هم برات مهم نباشه با کی هست و چیکار میکنه واقعا لیاقتت رو نداره

هیچی ذاتش خرابه شرایط نداری کنار بیا و حرص جوش الکی نزن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

الکی از خواهر دوستت بگو که شوهرش یه گوشی پنهونی داشت و فلان شد آخرش اون که باهش دوست بود ولش کرد زنش ...

مگه داره بچه گول میزنه؟ واقعا فکر میکنی طرف با این حرف ها درست میشه؟ آدم هرزه و کثیف عوض نمیشه