2777
2789
من ۲۶ سالمه و ۴ساله ازدواج کردم  لیسانس هم دارم کلا دو دلم برای بچه

ببین تو خوب 22 ازدواج کردی و تازه 4ساله

یکی میبینی 15ازدواج میکنه یکی 20 این نظر منه

که از 22 به اینور اوکیه

اگه شرایط اینا باشه 

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
دانشگاه که ادم ۲۲سالگی لیسانسشم گرفته 🤣🤣

آخه لیسانس واقعا ارزشی نداره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر مودبی ماشالا بچتم اینجوری تربیت کنی عالی میشه😂

تو مطلبو دیر میگیری مجبور شدم اینجوری بگم بفهمی😍

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
ادم ۱۸ سالگی میره دانشگاه و ۲۲ سالگی لیسانس میگیره  واقعا نمیدونستی؟

بدون شوخی منظورم این بود که 22 به بعد تاره آدم باید به فکر ازدواج باشه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آها آخه ما لیسانسو در حد سیکل می دونیم 😂

خب ذهنتون معیوبه چون لیسانس سه مرتبه بالا تر از سیکله

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

آخه لیسانس واقعا ارزشی نداره

چقدر مودبی و به نظرا احترام میزاری احسنت

تو مطلبو دیر میگیری مجبور شدم اینجوری بگم بفهمی😍

😂😂 خیلی بانمکی واقعا با شماها حوصله آدم سر نمیره

ولش کن عزیزم ی چیز پرونده

😂😂 خیبی بانکی واقعا با شماها حوصله آدم سر نمیره

😂😂همیشه بخندی گلی

من می تونم ولی بهت توهین نمی کنم ولی چیزی که من گفتم واقعیت این جامعس

۶۰ سالگق

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤