2777
2789

من 29 باردار شدم 

ولی بنظرم 26 بهتره که وقت واسه دومی باشه البته من فاصله کم خیلی بدم میاد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میگن سی ولی بنظرم از22 خوبه

پس کی آدم دانشگاه بره؟!!!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ادم ۱۸ سالگی میره دانشگاه و ۲۲ سالگی لیسانس میگیره 

واقعا نمیدونستی؟

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بنظرم از ۱۸ سال تا ۳۰ خوبه دکترا هم این سن رو تایید کردن البته بعضی از ۱۸ ساله ها نه از نظر جثه و نه اخلاق و مسولیت پذیری  به سن مادر شدن نرسیدن ...... 

...یروز واسه خوبیام بدجور دلت تنگ میشه 👍🏻 میدونی بعضی وقتا ادما تو عصبانیت ناگفته هاشونو میگن ....

عزیزم متوجه منظورم شدی

یه تکون به مغزت بده 

منظورم اینه از22 به اینور خوبه کلی گفتم

حالا همه مگه دانشگاه میرن بعضیام فقط فوق دیپلم میگرن

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
ادم ۱۸ سالگی میره دانشگاه و ۲۲ سالگی لیسانس میگیره  واقعا نمیدونستی؟

آها آخه ما لیسانسو در حد سیکل می دونیم 😂

عزیزم متوجه منظورم شدی یه تکون به مغزت بده  منظورم اینه از22 به اینور خوبه کلی گفتم حالا همه ...

چقدر مودبی ماشالا بچتم اینجوری تربیت کنی عالی میشه😂