2777
2789
عنوان

من چم شده؟؟؟😢

191 بازدید | 30 پست

برای بچه اولم بار اول اقدام کردم باردار شدم اما الان 5ماهه اقدام کردم و هیچ اتفاقی نمی یوفته سونو دادم هیچ مشکلی نداشتم زیر نظر دکتر لتروزول و کلومفین و آمپول زدم تو سه مرحله اصلا نگرفت شوهرم آزمایش نداده اما از چند ماه قبل اقدام قرصای تقویت اسپرم دادم که قوی باشه آخه مشکل چیه خیییییلی می ترسم دیگه بار دار نشم😓😓😓😓25سالمه و دخترم 6سالشه

4سال با آی یودی جلوگیری کردم 

توروخدا بگین من چیکار کنم مشکل از کجاست؟

بابا یکم صبر کن دختر

کلا ایودی یکم باعث سردی رحم میشه باید زمان بدی رحم خود به خود برمیگرده به دوران اوجش🥲😂

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

مقصر پیدا شد آیودی

باعث تنبلی میشه عجله نکن فقط ادامه بده

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا یکم صبر کن دختر کلا ایودی یکم باعث سردی رحم میشه باید زمان بدی رحم خود به خود برمیگرده به دورا ...

من حتی یبار 4تا تخمک آزاد کردم همه چی اوکی بود اما نشد خیلی می ترسم دیگه نشم از طرفی دخترم به شدت بهم فشار عصبی میاره از تنهایی همش کارش گریه و نقل زدن خیلی پشیمونم ای کاش همون اوایل اقدام می کردم 😓

من حتی یبار 4تا تخمک آزاد کردم همه چی اوکی بود اما نشد خیلی می ترسم دیگه نشم از طرفی دخترم به شدت به ...

اینقدر به روانت فشار نیار که حتما بشه چون برعکس میشه

ریلکس و بیخیال باش

به دخترتم بگو به خدا گفتیم اونم گفته یه نی نی میده دیگه

تفریح و مسافرت و اینام خیلی تاثیر داره اگر مقدوره

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

منم دو تا آوردم بار اول باردار شدم 

برا سومی یک سال اقدام کردم نمیشه 

رفتم دکتر قرص کلومیفن بهم داد فایده نداشت 

دکترمو عوض کردم دکتر بهم گفت تو اصلا خودت مشکلی نداری پریودمم منظم بود 

شوهرم آزمایش داد گفت پرتاب اسپرم شوهرت کم شده یکمی ضعیف شد

بعد اون یکی دکتر به من قرص میداد 😕

خوب شد که دکترمو عوض کردم

آخه گلم من هر بار تخمک خوب آزاد می کنم حتی دو سه بار دارو خوردم توی اون دو سه بار 4یا3تخمک خوب داشتم

با سونو تعداد تخمک مشخص شد؟

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
من حتی یبار 4تا تخمک آزاد کردم همه چی اوکی بود اما نشد خیلی می ترسم دیگه نشم از طرفی دخترم به شدت به ...

ممکنه یکم زمان ببره عزیزم طبیعیه انقد نگران نباش استرس زیادی خودش یه عاملیه برا نشدن 

و اینکه اگه میخوای زودتر باردارشی چرا رحم تونو گرم نمی‌کنید؟؟؟؟ پاکسازی نمی‌کنید؟؟؟ طب سنتی رفتی؟؟؟ خیلی چیزای خوبی برای گرم کردن رحم دارن بهترین پاکسازی رحم هم خواستی انجام بدی کافیه پوست انار گیر بیاری بجوشونیش تو جوشوندش بمدت 15 تا 20 دقه بشینی چندبار تو هفته انجام بدی اوکی میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه گلم من هر بار تخمک خوب آزاد می کنم حتی دو سه بار دارو خوردم توی اون دو سه بار 4یا3تخمک خوب داشتم

و اینکه شاید مشکل از همسرتون باشه حتما این مورد رو هم چک کنید 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دکترتو که عوض کردی چی بهت گفته نسخه اش چی بوده گلم

دکترمو که عوض کردم این یکی دکتر تا جواب آزمایش رو دید گفت خودت سالمی مشکلی نداری

ولی شوهرم رو گفت اسپرمش ضعیف شده 

گفت اگه اسپرم مرد ضعیف باشه 

زن باردار نمیشه