2777
2789
عنوان

من چم شده؟؟؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
ممکنه یکم زمان ببره عزیزم طبیعیه انقد نگران نباش استرس زیادی خودش یه عاملیه برا نشدن  و اینکه ...

گلم الان که انار نیست راهکار دیگه هم بلدی برای گرم شدن رحم ؟چون من همیشه شکمم سرده حتی ظرف می شورم همش یادم میاره پیش بند استفاده و کنم کلی لباسم خیس میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش حوریه که باید صبر کنیم تا مرخصی بگیره برای کارهای دکتری از صبح زود می‌ره سر کار تا عصر هم خسته ...

عزیزم مشکل از همسرته خودت نمیخواد دارو بخوری چون مشکلی نداری 

واقعا اگه میخواین باید اونم همکاری کنه 

من چند سال الکی دکتر رفتم اخرم همسرم ضعیف بود 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم مشکل از همسرته خودت نمیخواد دارو بخوری چون مشکلی نداری  واقعا اگه میخواین باید اونم همکا ...

آره دقیقا منم همینطور

دکتر به خودم قرص میداد 

آخر معلوم شد که شوهرم ضعیف بود

آره دقیقا منم همینطور دکتر به خودم قرص میداد  آخر معلوم شد که شوهرم ضعیف بود

باورت میشه من بعد ۸ سال دخترمو اوردم الان نزدیک ۶ سالشه جلوگیری ندارم ولی نشدم 

خودم هر ماه تخمک گذاری دارم کیتم میگیرم ولی خب نمیشه چون همسرم مشکل داره حوصله دوا درمونم ندارم دیگه

گلم الان که انار نیست راهکار دیگه هم بلدی برای گرم شدن رحم ؟چون من همیشه شکمم سرده حتی ظرف می شورم ه ...

واییییییییییی 

این خیلی بده که پیش بند نمیبندی عزیزم 

اگه میخوای بچه دار شی حتما حتما مراعات کن 

حتی شده ساعتی چیزی کوک کن 2 3 روز حواست باشه تا عادت کنی و اینکه بهترین و عمومی ترین راه جوشونده پوست انار عزیزم برای همین گفتم اگه بتونی گیر بیاری خیلی خوبه مثلا کسی از اطرافیانتون نیست که پوست انار رو برا جوشونده نگه داره؟؟؟ من مامانم معمولا اینطورین پوست بعضی میوه ها رو نگه میدارن برا جوشونده چیزای دیگه رو باید برید طب سنتی تا برحسب مزاج و طبع تون بگن چیکارکنی عزیزم پوست انار چون برای همه طبعها مفیده و خوبه و از همه ابزنها بهتر جواب میده گفتم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
باورت میشه من بعد ۸ سال دخترمو اوردم الان نزدیک ۶ سالشه جلوگیری ندارم ولی نشدم  خودم هر ماه تخ ...

آره واقعا شایدم مشکل از شوهرمه دیروزم بحثش بود قرص فرتیل آید میگن خیلی خوبه من یه دوره به شوهرم دادم قیمتش 1300ولی کار همه ی قرصای رو می کنه مثلا سلنیوم توشه در حالی که بعضی دکترا قرص سلنیوم میدن در موردش تحقیق کن آمریکایی هست شاید برای شما خوب باشه❤️🌈

آره واقعا شایدم مشکل از شوهرمه دیروزم بحثش بود قرص فرتیل آید میگن خیلی خوبه من یه دوره به شوهرم دادم ...

منم موقعیکه دخترمو باردار شدم ۶ ماه قرص جنسینگ و ژل رویال خورد 

آزمایش شوهرتون چی میگه گلم خیلی ضعیفه؟

من اخرین بار ۷ سال پیش بود ازمایش داد خیلی بد بود ۴ درصد نزمال داشت 

دیکه ژل رویالو جنسینگ خورد یکبارش سقط کردم یکبارشم دخترمه

منم موقعیکه دخترمو باردار شدم ۶ ماه قرص جنسینگ و ژل رویال خورد 

عزیزم رفتم تاپیک قبلتو خوندم خیلی ناراحت شدم بغض بدی گلومو گرفت دخترت خوبه الان ؟به حالت عادی برگشته؟از ته دلم دعا کردم براتدخترت سالمو سلامت باشه و همینطور عاقبت بخیر انشالله روزای خیلی شادی داشته باشین در کنار هم واقعا خیلی سختی کشیدی ❤️❤️❤️