2777
2789
عنوان

به نظرتون با این استرسم چیکار کنم

65 بازدید | 2 پست

بچها من‌انلاین کیک میفروشم 

بعد هرموقع که میخواد مشتری بیاد کیکو ببره اینقدرررررر استرس میکشم هر کاری میخوام‌کنم خوب نمیشم 

میگم که نکنه خوشش نیاد و یا نکنه بگه بده 

حالا کارمم خوبه بد نیستم

البته بگم همون اوایل کارم یه مشتری داشتم خیلی اذیت کرد 

بعد من‌تازه کار بودم گفت برام یه طرحیو بزن زدم یهو گفت نه نه میشه عوضش کنی پشیمون شدم به لباسم نمیاد اینطرح 

بعد خب منم‌تازه کار بودم دبگه وقتی تموم دکور تغییر بدی کیک داغون میسه حالا کلیم درست کرده بودم با این همه زحمت گفت نه نمیخوام 

ایرادای ریز و ذره بینی گرفت  حالا ۱ ساا گذسته من هنوز استرس اونو دارم

بی خیال بابا .اصلو قبول نکن که عوض کنی بگو خودتون اینطور سفارش دادید طرح دیگه میخواهید بلید پول یه کیک دیگه هگ بدید و یه روز دیگه بیایید ببرید .کلا به استرسش نمیارزه به نظرم

بی خیال بابا .اصلو قبول نکن که عوض کنی بگو خودتون اینطور سفارش دادید طرح دیگه میخواهید بلید پول یه ک ...

اره تازه کار بودم‌نمیدونستم الان طرف خودسو بکشه هم قبول نمیکنم حاالا زحمت من‌بماند قبولشم‌نکرد خستگیم دوبرابر کرده بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان