2777
2789

دندون پزشکا بیرحم نشدن اوناهم هزینه کلی مواد و تجهیزات و کرایه و منشی و مالیات و کلی چیز دارن

مفت که نمیتونن کار کنن! مشکل جای دیگه سا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون پزشکا نامرد نشدن اوناهم هزینه کلی مواد و تجهیزات و کرایه و منشی و مالیات و کلی چیز دارن مفت ک ...

دوست عزیز اینکه برای یه کار نیم ساعته واسه یه ذره سوراخی دندون ۳ تومن بدی، و جای دیگه با همون کیفیت ۱ تومن خیلی فرق داره، چقدرش برای مواده؟؟

ببین منو،اگه تو نمی‌فهمی که نباید خودتو تحقیر کنی، به جهنم، ولی بهت اجازه نمیدم کشورمو تحقیر کنی، اینجا 🤍⁦❤️⁩ایرانه⁦❤️🤍⁩،⁦ یادبگیر بهش احترام بذاری.   ✨به قول حاج قاسم✨ «وقتی صحنه نابخردانه آن نادان را در آتش زدن پرچم ایران دیدم خیلی دلم سوخت. گفتم ای کاش به جای پرچم، من را ده بار آتش می‌زدند، به جای تصویر من. چون ما برای نشاندن پرچم بر سر قله ده‌ها شهید دادیم تا بتوانیم این پرچم را سرافراز و برافراشته نگه داریم»
دندون پزشکا نامرد نشدن اوناهم هزینه کلی مواد و تجهیزات و کرایه و منشی و مالیات و کلی چیز دارن مفت ک ...

یکی تاپیک زده ۴ونیم  

دندونشو پرکرده 

آخه مگه چقدر میخوادمواد بزاره لامصب  چقدر کارداره 

دوست عزیز اینکه برای یه کار نیم ساعته واسه یه ذره سوراخی دندون ۳ تومن بدی، و جای دیگه با همون کیفیت ...

کیفیت مواد فرق داره

بعدم بی انصاف هم بینشون پیدا میشه ولی یکی از اون تجهیزاتشون خراب شه چیکارکنه؟ هیچ کس دیگه مفت کار نمیکنه 

بدبختی از جای دیگه ست منتها نمیدونم مردم چرا از هم طلبکارن جای اینکه از عامل بدبختی طلبکار باشن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
کیفیت مواد فرق داره بعدم بی انصاف هم بینشون پیدا میشه ولی یکی از اون تجهیزاتشون خراب شه چیکارکنه؟ ه ...

بالاخره هر کس باید با انصاف بودن رو از خودش شروع کنه عزیزم!!!

نه که هی منتظر باشه عامل اصلی از بین بره!!!!

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!