2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اونی که خودکشی کرده رو میشناسم 

حالا بنظر شما دختره کار خوبی کرده؟

خانوادشو اینجور داغون کرد یدونه هم بود داداشش اینقدر وابستش بود 

فوقش پزشکی قبول نمیشد مگه چی میشد من خودمم عاشق معلمیم واسش تلاش میکنم اگه نشدم به درک 

من همیشه به این فکر میکنم که مثلا اون دنیا رو که همیشه هست ولی تو این دنیا خدا یه فرصت بهمون داده هیشکی هم از فرداش خبر نداره شاید فردا روزی باشه که تو سالهاست منتظرشی

اگه هم چیزی رو میخوای و نمیشه حتما حکمتی داره

من حتی اگه به عشقمم نمیرسیدم دنیا رو پایانس نمیدیدم و ازدواج میکردم ولی همیشه با اینکه سختترین چیز دنیا بود واسم دوس داشتم که اون زودتر از من ازدواج کنه که من بتونم راحتتر دل بکنم که خدا خواست و یهو غافلگیرم کرد با حکمتش 

حالا بنظر شما دختره کار خوبی کرده؟ خانوادشو اینجور داغون کرد یدونه هم بود داداشش اینقدر وابستش بود& ...

نمیدونم کار خوبی کرد یا ن 

خوابشو دیدم همین دخترو حالش خوب بود میگفت زندم  برگشتم خونه 

بعضی وقتا فکر میکنم کاش سه سال پیش اینکارو کرده بودم بعد به این فکر میکنم که سه سال دیگم بمونم باز حسرت بخورم ک چرا همین امروز اینکارو نکردم 

نمیدونم کار خوبی کرد یا ن  خوابشو دیدم همین دخترو حالش خوب بود میگفت زندم  برگشتم خونه&nb ...

خب تو خوابم دیدی که ناراحت غم پدر مادش بود 

شاید همین ناراحتی همون عذاب باشه 

تو دوست داری پدر مادرتو ببینی که هی از درون میسوزن 

یعنی بابام تا چند روز که از پیش مرده اومد تو خودش بود یهو میگفت این حقش نبود اینجور بشه دخترش اینقدر دید ناراحته،،، 

نمیدونم تو مهمه غم و عذاب خواهر برادرات و پدر مادرت یا نه ولی واسه من حتی اگه تنها عذاب و وحشتی که تو اون دنیا واسه خودکشی گذاشتن غمی باشه که بابامو از پا در بیاره حاضرم ۱۰۰۰ بار تو این دنیا و سختیا بمیرم ولی تن بن این گناه ندم

تازه یه پسره هم میشناسم باز خودشو دار زد

بعدش زود به دادش رسیدن الان قطع نخاع شده 

افتاده گوشه خونشون فقط میتونه لبخند بزنه و وقتی ناراحته اشک از چشاش چیکه میکنه بدون اینکه صدای گریش بیاد

مامان بدبختش تو این چند سال پیر شد 

ولی میدونی باز دلخوشیشون اینه که مصلا سال اول هیچ عکس العملی نشون نمیداد ولی الان میخنده 

خدا این روزو واسه هیچ مادر تیاره که پسر دست گلش با دست خودش این بلا رو سر خودش بیاره و حالا واسه یه لبخند و قطره اشکش اینهمه شوق کنه 

سلامتی یه نعمت بزرگه ، کی گفت اصلا تو اگه خودکشی کنی میری اون دنیا شاید بمونی همین دنیا و همینجا عذاب بکشی

مشکلت هرچقدرم بزرگ باشه مگه خدا ازش بزرگتر نیست 

تو که میگی خدارو قبول داری و ترس داری از بخشیده نشدن چرا تو همین دنیا بهش تومل نمیکنی که خالت خوب بشه

تازه یه پسره هم میشناسم باز خودشو دار زد بعدش زود به دادش رسیدن الان قطع نخاع شده  افتاده گوش ...

من حاضرم خانوادم عذاب بکشن حداقل برا چن ماه

انقدرم بلدم که جوری خودکشی کنم که دیگه نمونم و برم