بخشیده که فکر نکنم بشه
ولی یه مورد خودکشی اوندغگفعه تو شهرمون اتفاق افتاد میخوام واست بگم که بدونی چی سر خانوادت میاد بعدش
یه دختر بود حدود ۱۸ سال از اون بچه درسخونای مثبت که از بچگی سرش تو کتاب و کنکور بود
چون پزشکی میخواست و نتایج آزموناش اونطوری که انتظار داشت نشد تصمیم میگیره خودشو بکشه
چندروز میرت تو کما و بعد دو روز از دنیا میره
بابام همکار باباش بود وقتی دختره تو کما بود رفت بیمارستان پیششون
گفت باباش انگار از شدت ناراحتی و تو خودش بودن دیوونه شده بود گفت همه میرفتن پیشش میگفتن مگه شما بهش فشار اوردین که اینکارو کرد اونم ، فکر کن حتما تو ذهن خودش میگفت نکنه واقعا من ۱ درصد تو این کارش مقصر بودم
میخوام بگم اون دنیا شیرینی پخش نمیکنن مخصوصا واسه کسایی که خودشونو میکشن
بعدش تو از کجا میدونی اون دنیا چیز خوبی انتظارتو میکشه
من خودم ۷ سال یه نفرو میخواستم نه غرورم بهم اجازه میداد بهش بگم نه چیزی فقط تو خودم میرختم و شبا گریه میکردم ولی همیشه از خدا میخواستم اگه قسمتم نیست فراموششکنم ولی هیچوقت نتونستم فراموشس کنم بعد ۷ سال بدون اینکه من ویزی بهش بگم خودش اومد
میخوام بگم اون بالایی صداتو خیلی خوب میشنوه بهش تومل کن به بهترین شکل معجزه میکنه زندگیتو
یه یا علی بگو دیگه فکر به خودکشی هم نکن هر وقت این فکر اومد تو ذهنت یه صلوات شمار بزار دستت و شروع کن به صلوات فرستادن مخصوصا وقتی میخوای بخوابی و بیکاری چون این زمانا شیطون بیشتر از همیشه میاد سمتت
ارتباطتو با خدا قوی کن مسجد برو نماز صبح بخون عاشق خدا شو ببین چکارا واست نمیکنه
در پناه حق 🥰🌼