2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فقط ناراحت بود برا خانوادش میگفت اینا دارن خودکشی میکنن من زندم برگشتم خونه

نمیدونم باز... من خواب یکیو دیدم همیشه دعوا دریت میکرد زنده بود وگرنه مشول دیگه نداشت 

همش بدن درد داشت و لباسش کثیف بود

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

مثل اینه که من یه کیف درست میکنم بعد اون کیف مثلا مثل انسان زنده هستش خودش نابود میکنه قطعا من برای اینکه اون کیف و درست کردم و اون خودشو نابوده کرده رو اصلا نمیبخشم

دیر میشه اما دروغ نمیشه بلاخره روزی ادمای بد تقاص کاراشونو پس میدن🙂

ببین میگن مثلا آدمی که قراره ۶۰ سال عمر کنه ولی خودش تو ۲۰ سالگی خودش و میکشه به اندازه اون ۴۰ سالی که خدا بهش عمر داده بود و این از بین برده روحش در عذابه. ولی من چند سال پیش دوستم خودکشی کرد من هر چند وقت یه بار خوابش و میبینم خیلی خوشحاله. همیشه میخنده. والا نمیدونم حالا چی به چیه اون ور. 

۲۴

عزیز جان حتی فکرش هم گناهه حیف نیست مگه چقد زنده ایم که فکر خودکشی می کنی شاید به نظر خودت راحت شی ولی کسایی که دوستت دارند چقد عذاب می کشند بعد رفتنت نکن عزیزم این کارو ،گناهش اینه که تو خودت رو جای خدا قرار می دی وزنده ای رو می میرانی ،زندگی کن شاد باش گلم

واقعا؟یا برا منصرف کردن من میگی

نه والا چه دروغی دارم بگم پدربزرگ اقوام بود زنش مینالید از دعوا ساختن هاش

بنابر دلایلی قطع ارتباط کرده بودیم و اطلاع نداشتم فوت کرده وقتی خوابشو دیدم به همسرم‌گفتم

پیگیری کرد دید حاجی فوت کرده🙁🙁

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بخشیده که فکر نکنم بشه

ولی یه مورد خودکشی اوندغگفعه تو شهرمون اتفاق افتاد میخوام واست بگم که بدونی چی سر خانوادت میاد بعدش

یه دختر بود حدود ۱۸ سال از اون بچه درسخونای مثبت که از بچگی سرش تو کتاب و کنکور بود 

چون پزشکی میخواست و نتایج آزموناش اونطوری که انتظار داشت نشد تصمیم میگیره خودشو بکشه

چندروز میرت تو کما و بعد دو روز از دنیا میره

بابام همکار باباش بود وقتی دختره تو کما بود رفت بیمارستان پیششون 

گفت باباش انگار از شدت ناراحتی و تو خودش بودن دیوونه شده بود گفت همه میرفتن پیشش میگفتن مگه شما بهش فشار اوردین که اینکارو کرد اونم ، فکر کن حتما تو ذهن خودش میگفت نکنه واقعا من ۱ درصد تو این کارش مقصر بودم

میخوام بگم اون دنیا شیرینی پخش نمیکنن مخصوصا واسه کسایی که خودشونو میکشن

بعدش تو از کجا میدونی اون دنیا چیز خوبی انتظارتو میکشه

من خودم ۷ سال یه نفرو میخواستم نه غرورم بهم اجازه میداد بهش بگم نه چیزی فقط تو خودم میرختم و شبا گریه میکردم ولی همیشه از خدا میخواستم اگه قسمتم نیست فراموششکنم ولی هیچوقت نتونستم فراموشس کنم بعد ۷ سال بدون اینکه من ویزی بهش بگم خودش اومد 

میخوام بگم اون بالایی صداتو خیلی خوب میشنوه بهش تومل کن به بهترین شکل معجزه میکنه زندگیتو 

یه یا علی بگو دیگه فکر به خودکشی هم نکن هر وقت این فکر اومد تو ذهنت یه صلوات شمار بزار دستت و شروع کن به صلوات فرستادن مخصوصا وقتی میخوای بخوابی و بیکاری چون این زمانا شیطون بیشتر از همیشه میاد سمتت 

ارتباطتو با خدا قوی کن مسجد برو نماز صبح بخون عاشق خدا شو ببین چکارا واست نمیکنه 

در پناه حق 🥰🌼