2777
2789

میگن‌از اون‌گناهاس که بخشیده نمیشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خدا نیستیم عزیزم...اما موضوع اینه که خود شخص عذاب میبینم از کاری که کرده...چون تبعاتش رو روی افراد زنده میبینه و ادامه زندگیش رو هم که میتونست بمونه و شاید مفید می‌بود و چقدر روی زندگی بقیه افراد اثرگذار می‌بود...پس افسوس و حسرتش همیشگی هست...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

منم بهش فکر میکنم.. 

قصد دارم  برم ناصر خسرو و یه چیزی بگیرم نگه دارم 

واسه مواقعی که مثل الان بریدم از همه چی 

و یهو تمومش کنم و راحت شمــ.. چون ایندفعه فقط مشکلی دارم که 

با مرگ حل میشه

ببخشید اگه این دیوونه تو نباشی، بگا میره💕
ولی من خواب یه ‌کسی که خودکشی کرد و دیدم حالش خوب بود میگفت من زندم

نمیدونم والا😃 چطور بود لباساش؟‌ صورت و دست و پاهاش سالم و طبیعی بود؟ 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
۲۴

دیوونههه واسه چی میخای خودکشی کنی

چته مشکلت چیه؟

بگو شاید کمی آروم شدی

هرکسی توی زندگیش سختیای خودشو داره بخدا منی ک الان دارم بهت امید میدم خودم زیر حجم نا امیدی دارم له میشم

کلیم نیم ساعت پیش گریه کردم توی حیاط 

ولی خب دوباره سرپا میشم

چیکار میشه کرد جز اینکه خودت ب داد خودت برسی؟

توهم صبر کن بالاخره روزای قشنگ میرسن از راه

تو هنوز خیلی جوونی ک

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)