2777
2789

جای من بودید چیکار میکردید🥺یه پسره خیلی زیاد دوسم داره چن ساله باهاشم چن ماه دیگه رابطمون جدی میشه هرکاری بگی برام میکنه عاشقمه ولی من یه مدتیه دلم پیشش نیس دلم سنگ شده هرکاری میکنم ک رو رابطمون تمرکز کنم نمیشه چون دلم پیش یکی از همکلاسیامه همین همکلاسیم ک دلم پییششه بم پیام داد یه ماه پیش بم گف من دوست دارم و....منم دلم پیششه ولی واقعا دلم میسوزه برا همین پسری ک الان باهاشم ما ۳ساله با همیم خیلی بم احترام میزاره خیلی هوامو داره دلم نمیاد باش کات کنم دلم میخاد حسم بش برگرده مث قبل بشه از یه طرفم نمیتونم همش ب همکلاسیم فکر میکنم🥺🥺🥺دانشجو هسم

شما بودید چیکار میکردید🥺؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هر دو جدا میشدم این بهترین راه تازه هنوز جدی نکن به خدا بعدش هم اینجوری میشه زندگیت فقط به حس عذاب وجدان که چون دلش نشکنه انتخاب کردی میشه با دومی هم نباش چون اون هوز‌ فرصت شناختن ندادی 

بخاطر حس ترحم و دلسوزی با کسی وارد رابطه نشو به هرحال دوست داشتن زوری نیست درسته ک این اقا دوست داره حسش هم محترمه و حتی دل منم براش سوخت ازین ک حسش یک طرفه است ولی باید واقعیتو پذیرفت

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
از هر دو جدا میشدم این بهترین راه تازه هنوز جدی نکن به خدا بعدش هم اینجوری میشه زندگیت فقط به حس عذا ...

خودمم ب این فکر کردم ک از هردو جدا بشم ولی سردرگمم نمیدونم تصمیم درست چیه🥺🥺🥺🥺

بخاطر حس ترحم و دلسوزی با کسی وارد رابطه نشو به هرحال دوست داشتن زوری نیست درسته ک این اقا دوست داره ...

هوم حرفت درسته دلم کبابه براش ب خدا هرروز کلییی برنامه میده برا آینده میگه اینکارو کنیم اونکارو کنیم با هم بریم بگردیم هرجا خاستی میبرمت تو هر چیزی تصمیم تو مهمه دلم کبابه براش😑😑😑😑

از کجا میدونی این همکلاسیت آیا به همون اندازه دوست داره یا نه؟به نظرم چون همکلاسیت یه آدم جدیده و کلا شخصیتش رو نمیشناسی واسه همین واست جذابیت داره،هنوز قسمت های بد اخلاقیش رو خبر نداری،به نظر من یه تایمی به خودت بده و رابطت با اون پسری که چن ساله باهاشی رو انالیز کن ببین سردی رابطه به خاطر چیه؟ اگه درس شدنیه حلش کن، اگر نه باهاش کات کن، ولی بدون بهش ضربه بدی میزنی، اگه واقعا عاشقت باشه و اینجا فک کنم ضرر می کنی، انشالله هر اتفاقی میوفته و هر تصمیمی می گیری خوشبخت بشی

بخاطر حس ترحم و دلسوزی با کسی وارد رابطه نشو به هرحال دوست داشتن زوری نیست درسته ک این اقا دوست داره ...

دلم میخاد حسی ب همکلاسیم نداشته باشمم😑😑😑دلم میخاد یه جوری حسمو کنترل کنم دلم میخاد برگردم ب رابطه خودم و اون پسره ما ۳ساله باهمیم ۲ماه دیگه قرار بود رابطمون جدی بشه🥺🥺🥺🥺

هوم حرفت درسته دلم کبابه براش ب خدا هرروز کلییی برنامه میده برا آینده میگه اینکارو کنیم اونکارو کنیم ...

درکت میکنم.. کم کم بهش بگو یه جوری ک ناراحت هم نشه:) نزار بیشتر از این باهات رویا و خیال بسازه...🚶‍♀️

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
از کجا میدونی این همکلاسیت آیا به همون اندازه دوست داره یا نه؟به نظرم چون همکلاسیت یه آدم جدیده و کل ...

نه واقعا اصلااااا همکلاسیم عین اون پسره دوسم ندارره.حتی درک و شعور و موقعیتشم در حد اون پسره نیس همین پسره ک ۳ساله باهاشم ماشین داره کارش بهتره.میدونی همکلاسیمم خیلی پسر شوخیه خیلی زبون بازه و...ولی این پسره ک باهاشم نه زبون باز نیس دلش صافه همیشه ببین باورت میشه ما حتی یه بار با هم دعوا نکردیم؟ اون نمیزاره نمیزاره ما دعوا کنیم میگه با حرف حلش میکنیم شده هزار تا حرف بش زدم حتی اون یه کلمه هم بم حرف نزد .بعد ما رابطمون راه دوره من میگم شاید ب خاطر اینه ک اینجوری شدم 

دلم میخاد حسی ب همکلاسیم نداشته باشمم😑😑😑دلم میخاد یه جوری حسمو کنترل کنم دلم میخاد برگردم ب رابطه ...

اون حسه که دست خودت نیس عزیزم:(  ولی تو میگی خیلی دوسم داره باید منطقی تصمیم بگیری ک بعدها افسوس نخوری که ادمی ازت زندگیت رفت که واقعا دوست داشت از طرفی همکلاسیتو هم دوست داری و این حس عذاب وجدان ک اگ همکلاسیو انتخاب کنی دل طرف مقابلت میشکنه هم همراهته.  دلایل دوست داشتن همکلاسیتو بنویس خوبیای پسری ک دوست داره هم بنویس ببین واقعا حالت کنار کدومشون خوبه یکم به خودت زمان بده اصلا شاید حست به همکلاسیت زودگذر باشه ولی بخاطر حس ترحم سمت کسی نرو