2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید چیکار میکردید؟ کسی ک دوسش دارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست

بی ربطه ولی برا تجربه پیدا کردن خودم نیاز ب پرسیدنش دارم

اینی ک سه ساله باهاشین و همه کاری براتون میکنه در مورد مسائل جنسی ام تا حالا حرفی زده یا درخاستی داشته؟ 

انسان دوستِ آدم‌‌ گریز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور که معلومه، من جات باشم همکلاسیم رو کلا میذارم کنار، کم پیش میاد پسری اینجور باشه، بخدا حیفه😁ادما اول بار میتونن خوب نقش بازی کنن، روانشناسا میگن اگه کسی بخواد واستون نقش بازی کنه، نهایت تا ۹ ماه میتونه ادامه داشته باشه و بعد شخصیت اصلیش رو میشه، معلومه این پسر خیلی دوست داره، رو رابطتون تمرکز کن، بیشتر وقت برای هم بذارید ، همه چیز اوکی میشه، الان با این شرایط طبیعیه نسبت بهش کمی سرد باشی

اینجور که معلومه، من جات باشم همکلاسیم رو کلا میذارم کنار، کم پیش میاد پسری اینجور باشه، بخدا حیفه😁 ...

ایشالله ب خدا دلم میخاد با همین ادامه بدم خیلی خوبه خیلی ب خدا تو این ۳سال نزاشته من غصه هیچیو بخورم با اینکه راه دوریم همیشه هوامو داره از وقتی رابطمون شروع شده بیشتر کار میکنه همش برا آینده پس انداز میکنه اینقدر برنامه میریزه برا آینده، همیشه کوتاه میاد در برابر من😑 من میگم شاید ب خاطر اینه که زیادی دوسم داره دلسرد شدم نه؟.ب نظرت چیکار کنم چه جوری هم کلاسیمو بزارم کنار؟ من پیجشو دارم شمارشم دارم ب نظرت هردو رو حذف کنم؟

اره،همه رو پاک کن کلا هر چیزی که دلیل ارتباط با همکلاسیه رو بذار کنار، حتی اگه لازم باشه یکی دو تا ترم مرخصی بگیر و نرو سر کلاس ،زندگی و آیندت مهمتره، نهایتش تو این مدت برو کلاس زبان، ورزش، رانندگی و ... یا اگه میتونی درسایی رو بردار که می دونی اون نداره، محل سگ بهش نذار😁بهش بگو با یکی دیگه تو رابطه ای و یکی دیگه رو می خوای، بذار اونم بدونه و بره دنبال بازیش😄 و به این فک کن ممکنه پسرای زیادی رو ادم ببینه که ازشون خوشش بیاد این مهمه که آدم تعهد داشته باشه وعاشق گل خودش باشه😁😍 ،انشالله خوشبخت بشی