2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مکمل ب کمپلکس، آمپول بیوتن ب پنتن، قرصش...یعالمه چیز میتونی استفاده کنی ...گیاهی هام روغن سیاهدونه، حنا و سدر و و روغن بنفشه و چمیدونم...

مزاج بدنتم چک کن متخصص طب سنتی ببینه چیه از سردی ریخته از گرمی ریخته از چیه داستان...

غیر ازونم تو یوتیوب سرچ کن سابلیمینال رشد مو به انگلیسی، کلی سابلیمینال خفن واست میاره گوش کن نتیجه بگیری...اگرم نمیدونی سابلیمینال چیه، اونم سرچ کن واست میاره..

موفق باشی 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
ممنون عزیزم خودت نتیجه گرفتی؟

سابلیمینال آره...استفاده میکنم نتیجه میده...اما در کنارش کارای درمانی و مراقبتهای دیگم انجام بده مثل همون چیزا که گفتم...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

مشکلات غدد و هورمون اینام چک کن...

سابلیمینال آره...استفاده میکنم نتیجه میده...اما در کنارش کارای درمانی و مراقبتهای دیگم انجام بده مثل ...

ساب حتما از یوتیوب باشه اونایی که تو چنلا میزارن خوب نیس؟

ساب حتما از یوتیوب باشه اونایی که تو چنلا میزارن خوب نیس؟

منظورم انگلیسی بود...چرا اگه چنلی می‌شناسی که مورد اطمینان چرا خوبه...اما پول نده براش..چون خود سازنده های اصلیش تو یوتیوب رایگان گذاشتن....

سابلیمینال آره...استفاده میکنم نتیجه میده...اما در کنارش کارای درمانی و مراقبتهای دیگم انجام بده مثل ...

ساب کیو میگوشی برا مو؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!