2777
2789
ساب کیو میگوشی برا مو؟

زیادن خیلی سازنده ها...الان خاطرم نیست قبلا گوش میدادم..هیپنوددی کلا سابهاش خوب‌ بود یادمه...بقیشون اسمشون یادم نیست..میس سینرژی ام خوب بود...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
ساب کیو میگوشی برا مو؟

sapien medicine  هم مخصوصا خیلی سازنده قوی و خوبیه 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

sapien medicine  هم مخصوصا خیلی سازنده قوی و خوبیه

خودت از کدوم بهتر نتیجه میگیری؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خودت از کدوم بهتر نتیجه میگیری؟

هیچ فرقی ندارن...همشون همون تأثیر دارن...افرادی متفاوتن، اما اینایی که گفتم به نظر خودم خوب بودن...

هیچ فرقی ندارن...همشون همون تأثیر دارن...افرادی متفاوتن، اما اینایی که گفتم به نظر خودم خوب بودن...

من قبلا یه چنتایی گوش میکردم راستش همش شک داشتم که نکنه الکیه نمیدونم ته دلم باورم نمیشد یه جورایی ولی خب انگار خیلیا نتیجه گرفتن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من قبلا یه چنتایی گوش میکردم راستش همش شک داشتم که نکنه الکیه نمیدونم ته دلم باورم نمیشد یه جورایی و ...

نه عزیزم شک نداره..یه چیز ساده ست...تلقین.. و تلقین همیشه تأثیر گذاره...اما ادامه باید بدی که قشنگ اثرش محکم بشه...

نه عزیزم شک نداره..یه چیز ساده ست...تلقین.. و تلقین همیشه تأثیر گذاره...اما ادامه باید بدی که قشنگ ا ...

درسته و اون فرکانسا قطعا یه تاثیراتی رو ناخوداگاه دارن

موهاتون چربه یا خشک؟

ریشه موهام چربه ولی مدتیه شامپوهای ضد چربی میزنم چربیش کم شده...

زیاد چرب نمیکنه اگر خیلی تو سر نزاری مثلا نیم ساعت

اگر چربه موهاتون شامپو مخصوص موها چرب بگیر با اون بشورش و شامپو رو یه ۵ دقیقه رو سرت بزار تا چربیش رو بگیره یا دو دست بشور...

شامپو مخصوص موها چرب اویدرم، سریتا اینا مارک خوبی هستن بشوری موهاتو