2777
2789
عنوان

دلم مرگ می خواد💔💔💔😭😭😭

112 بازدید | 11 پست

امروز رفتم دکتر زنان برای آزمایش کولونوسکوپی 

گفت تغییر سلول خوش خیم دهان رحم داری 

شوهرم عوض دل داری دادن 

میگه سر تا پا مشکلی بعد حل مشکلت یه بچه بیار حسرت به دل نمونیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشاله مشکلتون حل بشه.ختم حدیث کسا بردار

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

عزیزم....

کاش مشکلات رو به شوهرت نگی وقتی همدل نیست

کلی بگو جزئیات رو نگو

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

😭😭😭😭من از کجا بدونم آخه چرا من فقط بدبختم

منم امروز حالم از تو بدتره منتها مشکلم فرق داره

هر کی واسه خودش یه دردی داره

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ