2789
یکی از اعضای نی نی سایت بهم گفت خجالت نمیکشی امدی تو این سایت یکم بی حرمتی کرد ب خانوادم ولی چیزی نگ ...

اونارو ول کن کلا اینجورین منم تا اومدم یچیزی گفتم خیلی بد باهام حرف زدن 

بنظرم تو امضاتون درمورد اینکه خانوادتون فوت شدن بنویسین تا کسی بی احترامی نکنه💔

ولی ب دل نگیر مردم کلا دهنشون بازه چه آدم خوبه باشی چه آدم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونارو ول کن کلا اینجورین منم تا اومدم یچیزی گفتم خیلی بد باهام حرف زدن  بنظرم تو امضاتون درمو ...

اخه مگه چی گفتم ک ب خانوادم بی احترامی میکنه بذار ب خودم فش میداد چرا ب مادرم بی حرمتی میکنه 

واسه منم ب خواهرم توهین کردن اینجا کلا با خانواده آدمم کار دارن ولی خدا خودش جوابشونو میده

اگه خدای هم باشه صدامو میشنوه ولی بعضی وقتا از خود خدا هم نا امید میشم انگار چشماشو روم بسته

هر شب درد دل میکنم با خانوادم سر خاکشون

خیلی کار خوبی میکنین درمورد اینکه کل روز چیکارا کردین براشون تعریف کنین ازشون بخوایین واستون دعا کنن چون اونا ب خدا نزدیک ترهستن با پیشرفتتون خوشحالشون کنین

خیلی کار خوبی میکنین درمورد اینکه کل روز چیکارا کردین براشون تعریف کنین ازشون بخوایین واستون دعا کنن ...

گفتنش فقط اسونه وقتی تو این سن روحت مرده باشه زندگی ب درد نمیخوره

اگه خدای هم باشه صدامو میشنوه ولی بعضی وقتا از خود خدا هم نا امید میشم انگار چشماشو روم بسته

منم ی وقتا ناامید میشم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم

شما فک میکنین خدا چشماشو رو شما بسته چون خودتونو نفرین میکنین خب چرا....باور کنین خانوادتون هم از این مضوع ناراحت میشن

خدا امتحانت میکنه چون تو عزیزترین بندش بودی من شنیدم ی جاگفتن ک خدا ی بندشو ک خیلی دوست داره بیشتر امتحانش میکنه 

منم ی وقتا ناامید میشم ولی بعدش عذاب وجدان میگیرم شما فک میکنین خدا چشماشو رو شما بسته چون خودتونو ...

اگه منو دوس دارع خوب منم ببره پیش خودش دیگه چرا جهنمشو ب رخم کشید 

اگه منو دوس دارع خوب منم ببره پیش خودش دیگه چرا جهنمشو ب رخم کشید 

میدونسی تنها جایی ک واسه از دست دادن عزیزشون گریه میکنن ایرانه

خارج کشور اینکاررو نمیکنن چون ب این باور دارن ک چ دیر چ زود پیششون میرن