2789
ن بخدا دیگه حس پوچی نا امیدی کل وجودمو گرفت ی مرده متحرک شودم

اره واقعا درکتون میکنم خیلی خیلی سخته تو این شرایط هیچی حال آدمو خوب نمیکنه ولی اینو همیشه ب خودم میگم همه ی ما ی روزی رفتنی هسیم امیدوارم حالتو رو ب راه شه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مجردم از این خوابا میبینم دوس دارم ازدواج کنم دعا کنید یه کیس خوب واسه ازدواجم پیدا شه

منم همینطور انشالله که من و شما و همه دخترای مجرد و دم بخت به مراد دلشون برسن

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

اره واقعا درکتون میکنم خیلی خیلی سخته تو این شرایط هیچی حال آدمو خوب نمیکنه ولی اینو همیشه ب خودم می ...

تورو خدا تور جون عزیزت  ی دعا برام بکن شاید خدا صداتو بشنوه زود برم پیش خانوادم چون واقعا بریدم کم اوردم شب ک میشع انگار جهنم شروع میشع ی خونه خالی صوت کور دیوونه میشم بعضی وقتا حس میکنم مادرم صدا میزنه بر میگردم هیچکی نیس

اشکال نداره راحت باشین حرف دلتو بگو خودتو آروم کنه

بخدا اگه میتونستم مغزمو از جا در بیارم میاوردم ک همه چیز یادم بره دلم ک هیچ وقت اروم نمیشع فقط دلم ی خواب ابدی میخواد ک اروم شم راحت بخوابم

بخدا اگه میتونستم مغزمو از جا در بیارم میاوردم ک همه چیز یادم بره دلم ک هیچ وقت اروم نمیشع فقط دلم ی ...

اره دقیقا منم بعضی وقتا ک خیلی حالم بد میشه دلم میخواد فراموشی بگیرم تا هیچی یادم نیادحالتونو درک میکنم

خانوادتون تصادف کردن؟

اره دقیقا منم بعضی وقتا ک خیلی حالم بد میشه دلم میخواد فراموشی بگیرم تا هیچی یادم نیادحالتونو درک می ...

یکی از اعضای نی نی سایت بهم گفت خجالت نمیکشی امدی تو این سایت یکم بی حرمتی کرد ب خانوادم ولی چیزی نگفتم نمیدونم شایدم واقعا حق با اون بوده کارم اشتباه

بله 

میدونین اونا همیشه کنارتونن شمارو نگاه میکنن فقط رو ب راه شدن شما حال دلشونو خوب میکنه اره میدونم چقد تنهایین واقعا خیلی سخته براشون قران بخونین منم براشون صلوات فرستادم امیدوارم حال شما زودتر خوب شه هیچوقت خودتونو نفرین نکنین🙂