پسرم یک سال و نیم داره چند تا دوست هستیم که بچه هامون هم سنن از اونجایی ک پسر من از همشون تنها تره و زیاد با کسی رفت و امد ندارم تو جمع بچه ها دلش میخواد بازی کنه حتی اسباب بازی رو بزور از دستش میگیرن اهل جیغ و جریه نیست میره سریع یکی دیگه برا خودش برمیداره اما اونا دوتاشون خیلی شرن به بهانه بازی هلش میدن یا اسباب بازی رو نتونن بگیرن کتکش میزنن واقعا اعصابم اینجوری خورد میشه دلم میخواد پسرمم دفاع کنه از خودش اگ اونا میزنن اینم بزنه
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
سنش برا اینکه بتونه درم کنه خیلی موضوعاتو کمه.عموما بچهای ۳ ساله ب بالا بهتر متوجه میشن .الان مراقبش ...
کاش میتونست بگه از همین ناراحتم اتفاقا قانعه اصلا گریه نمیکنه چیزی و از دستش میگیرن و من فک میکنم اینکه خودمون تو خونه یه وسیله ای رو از دستش بزور میگیریم اشتباهه
اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
اگر ایتا یا تلگرام داری بگو تا برات لینک ی کانال روانشناس کودک بفرستم ک محشرههه. من خودم تو یکی از د ...
ایتا دارم