2777
2789
عنوان

پسرم خیلی مظلومه....

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 34 پست
اتفاقا نباید مادر تو بحثا و دعواهای بچها دخالت کنه تا خودشون یاد بگیرن از حقشون دفاع کنن

اتفاقا برعکس.. بچه باید روی بزرگترش و حمایتش حساب کنه.. اومدیمو هیچوقت یاد نگیره.. باید اعتماد به نفسش اول بره بالا بعد پشتشو خالی کرد...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
وظیفه ی شماست دفاع کنی و مراقبت کنی.بچه ی زیر سه سال طور از خودش دفاع کنه؟؟؟؟؟!!! باید یاد بدی بهش. ...

اونا هم سن خودشن مث خودش چیزی حالیشون نیست اخه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا برعکس.. بچه باید روی بزرگترش و حمایتش حساب کنه.. اومدیمو هیچوقت یاد نگیره.. باید اعتماد به نف ...

انقد ذهنم درگیر این موضوعه نمیدونم کدوم کار غلطه کدوم گار اشتباه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
به نظرم الان نباید خیلی حساس باشی فقط حواست بهش باشه صدمه نزنن بهش

نمیدونم ذهنم بدجپر درگیره

اره منم شنیدم اینجوری بدتره بچه متکی بار میاد

ببین عزیزم اول باید ی نگاهی به رابطه خودت و بچت بندازی ببینی رابطتتون چطوره؟ اگه خوبه و گوش ب حرفتون میده اصطلاح خودمونی اونموقع میتونی مواقعی ک حالش خوبه گریه نمیکنه عصبی نیست خوابش نمیاد براش توضیح بدی. بهش میگی ک مامان جان وقتی میریم بیرون مثلا رضا و علی رو میبینی ک ماشینتو ازت میکیرن ازشون بخواه ک بهت بدن و بگو ک ناراحت میشی.... البته الان سن بچتون خیلی کمه و اینجوری درک نمیکنه زیاد. تو موقعیت ک قرار گرفت بهش بگو ک بهتر تو ذهنش بمونه

اونا هم سن خودشن مث خودش چیزی حالیشون نیست اخه

شما برو مداخله کن. اصن کنارش بشین. به مادراشونم بگی بد نیست. من که باشم دخالت میکنم چه بسا دخالت کردم و توضیح دادم براشون و مادراشون و نتیجه خوبی داشت

ببین عزیزم اول باید ی نگاهی به رابطه خودت و بچت بندازی ببینی رابطتتون چطوره؟ اگه خوبه و گوش ب حرفتون ...

عزیزم یک سال و نیمشه هنوز خودش حرف نمیزنه چجوری توضیح بدم هنوز نمیفهمن ک شیر میخوره بچه هنوز پوشک میشه

شما برو مداخله کن. اصن کنارش بشین. به مادراشونم بگی بد نیست. من که باشم دخالت میکنم چه بسا دخالت کرد ...

مثلا چی میگی به مادراشون

سنش برا اینکه بتونه درم کنه خیلی موضوعاتو کمه.عموما بچهای ۳ ساله ب بالا بهتر متوجه میشن .الان مراقبش باش بیشتر واگر گریه کرد ک فلان اسباب بازی رو بهش ندادن اومد پیشت گفت ندادن ب من شما فقط همدلی کن باهاش بغلش بگیر و بگو ک احساسشو درک میکنی و بعد بگو بیا بریم بهشون بگیم ک چرا بهت ماشین ندادن 

مثلا چی میگی به مادراشون

مثلا نگار جان چه بازی هایی با گل پسرتون انجام میدین؟ بگین منم ایده بگیرم. 

یکم بازی هارو میگه بعد میگی چی خوب .این بازیا عالیه بعد باهم بازی میکنین چطوری مقررات بازی و رعایت حق رو بهش توضیح میدین میخوام ازتون یاد بگیرم که خودت گرا رو دادی به طرف که بله از طرز رفتار پسرت راجع به پسرم راضی نیستم یکم بازنگری کن