2789
عنوان

مواد مخدر

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 88 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم من زرنگتر ازین حرفاس عمرن بندازه سطل زباله یا تو جیبش یا اگ زبونم لال اونکاره باشه عمرن تو خون ...

خیلی راحت میتونی از حالاتش بفهمی گلم

علائمشو همرو میگم بهت یه مشکل کوچیکو بزرگش میکنه دعوا راه میندازه سر همون مشکل کوچیک 

،،،،،ممکنه دست ب خودکشی بزنن

چشماش قرمز و خمار میشه

بو میده معذرت میخام اگه بوسش کنی میفهمی بو میده دهنش البته بیشتر حشیش اینجوریه ک میگم گلم بو داره ولی کمتر حتی اگه ساعت ها گذشته باشه از مصرفش

جیم میزنه همش مثلا هر دو سه ساعتی یه بار یهو ناپدید میشه ینی تا فرصت گیر بیاره حتما استفاده میکنه اگه یه روز کامل پیش هم باشین میتونی بفهمی همیچین ادمی برا اینکه فرصت پیدا کنه بکشه همون روزیم ک پیشته ب بهونه ایی میره بیرون ک بتونه کارشو انجام بده 

پرخاش میکنه همیشه با همه دعوا داره الکی دعوا راه میندازه

دیر ارضا میشه 

وقتی میکشه سر خوشه چرت و پرت زیاد میگه خودشو تو رویاها بالا بالاها میبینه الکی از اینده قشنگ حرف میزنه کلا حال ب هم زن میشه با حرفاش جوری ک میگی نگا دیونس انگار، میخنده ب هرچی حتی اگه خیلی عصبی باشه یهو میزنه زیر خنده 

کلا دعا کن اینجوری نباشه چون زندگی ادمو مختل میکنه 

قلیون؟ آدم معتاد زیاد قلیون دوست نداره، شوهر شما خیلی خاصه

واقعا.شوهرمن توروز شاید۵باری قلیون بکشه .

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
پس فکر نکنم اعتیاد داشته باشه، مطمئن هستی اعتیاد داره

اعتیاد شدید نامه کمپش زده بود شیشه حشیش هرویین ۱۵ساله اعتیاد داره۱۱بار کمپ افتاده توهمات شدید هنو بگم یابسههه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

عزیزم اینکه قلیون زیاد میکشه بخاطر فرار از مواده خیلی از ادمایه معتاد برای اینکه مصرفشونو کم کنن یا میخان ترک کنن خودشونو میبندن ب قلیون

برای اینکه خیالت راحت بشه یه تست اعتیاد خونگی از داروخونه بخر بعد بدون اینکه خودش از قبل بدونه یهو بهش بگو بره توی دستشویی با در باز که خودتم ببینی چیزی قاطی دستشویی اش نکنه و بعد کیت رو بزار توی ادرارش هرچی باشه معلوم میشه و از این سردرگمی در میای اگر طفره بره و بهونه بیاره معلومه که یه کاسه ای زیر نمیکاسه اش هست 

برای اینکه خیالت راحت بشه یه تست اعتیاد خونگی از داروخونه بخر بعد بدون اینکه خودش از قبل بدونه یهو ب ...

اره اینم فکر خوبیه فقط کیت چند گانه بگیر اسی ک چند تا موادو نشون میده

اعتیاد شدید نامه کمپش زده بود شیشه حشیش هرویین ۱۵ساله اعتیاد داره۱۱بار کمپ افتاده توهمات شدید هنو بگ ...

وای

خدا کمکت کنه بتونی تحملش کنی 

خدا صبرت بده

ایران از این شب سخت هم عبور میکند.هیچ شب و زمستانی ماندگار نیست. طلوع عادت این سرزمین است

عزیزم اینکه قلیون زیاد میکشه بخاطر فرار از مواده خیلی از ادمایه معتاد برای اینکه مصرفشونو کم کنن یا ...

اتفاقا واسه شوهرمن برعکس بوده بعدمصرف مواد فقط وفقط قلیون میکشید باورت میشه شب تاصبح گاز روشن وزغال پشت زغال میزاشت ومیکشید صبح که میشد میخوابید

قلیون؟ آدم معتاد زیاد قلیون دوست نداره، شوهر شما خیلی خاصه

اعتیاد شدید نامه کمپش زده بود شیشه حشیش هرویین ۱۵ساله اعتیاد داره۱۱بار کمپ افتاده توهمات شدید هنو بگ ...

بسه آبجی،چی بگم‌ ، خدا کمکت کنه ،خیلی سخته من یه کارگر دارم اونم درگیره همش خانمش گریه زاری میکنه میگه پول نداریم منم مجبورم پولشو نصف کنم هم به خانمش بدم هم به خودش بعد هروز با من درگیره که چرا همشو به من نمیدی 

آقا هستم،،

تو تمام مواد مخدر فقی شیشه و هرویئن بو ندارن وگرنه همه بو دارن مخصوصا حشیش و گل، ولی همه دود دارن

هروئین هم یه بوی خاصی داره معلومه بوی دودش شوهرم هروئین میکشید الان یک سال و نیم هست که ترک کرده دودش کم هست ولی یه بوی خاصی داره 

اتفاقا واسه شوهرمن برعکس بوده بعدمصرف مواد فقط وفقط قلیون میکشید باورت میشه شب تاصبح گاز روشن وزغال ...

وای چه بد خدا صبرت بده گلم زندگی با این ادما خیلی سخته خیلی من باشم میندازمش بیرون چون اصن صبور نیستم نمیتونم ببینم شریک زندگیم اینجوری داره خودشو اول بعدم زندگیشو نابود میکنه