خانواده شوهرم فوق العاده آدمهای دروغگو و دورو هستن که رااااحت به دروغ به خدا و قران قسم میخورن.همه ی کارای مادرشوهرمو من میکردم اونروز به بابام گف به قران قسم که دخترت برام یه ظرف تا حالا نشسته یه جارو به خونه من نزده😐😐😶من لال شدممممم واقعا.این فقط یه قسمتی از حرفاش بود ها.بقیه رو نگم بهتره.الان من چطوری بهشون بفهمونم که دیگه از من انتظار نداشته باشن چون تصمیم گرفتم اصلاااا و ابدا هیچ کاری نکنم براش.وقتی نگاهشون میکنم یه حسی میگه حمله کنم بکشمشون😤خیلی کثافتن.فقط بخاطر شوهرم باهاشون حرف میزنم.صبح ها ک بیدار میشم و حرفاشون و قسمهاشون یادم میفته هزار بار براشون آرزوی مرگ میکنم متنفرم ازشون.خدا خودش جوابشونو بده.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دروغگو گفتی ،،یاد م ش خودم افتادم ،من موندم واقعا با این سن و سالشون چطور انقدر راحت دروغ میگن از او ...
مادرشوهر من یه دیقه از وقت نمازش نمیگذره ها.به قران ببینیش میگی مومن تر از این نداریم.ولی انقدر پشت سر مردم حرف میزنه،انقدر دلش سیاهه،انقدر دروغ میگه و دوروعه.آدم مات میمونه.اوایل بعد نماز بهش میگفتم قبول باشه.الان دیگع نمیگم چون مطمئنم خدا هیچوقت نماز همچین آدامایی رو قبول نمیکنه.