2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دیشب اوقاتمو تلخ کرد

1314 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها من مدتیه دارم فتوشاپ عکس کارمیکنم و میخم پیج بزنم خیلی فشارمالی داریم 

روعکس بچه های خواهرشوهرام هم کارمیکردم

تااینکه دیشب یکیشون عکس دخترشو خاس و شروع کرد مسخره کردن خندیدن بااستیکر 

یک عکس دیگه فرستادم نمونه کارمو ببینه اونم مسخره کرد ناراحت شدم گفتم توعکس خودت نمیخاستی میگفتی خوشم نیومده نه که براعکس بقیه هم چیزی بگی گفت مربیت الکی پول گرفته وقت نمیذاره برات دل نمیسوزونه گفتم بنده خدا الان یکماهه همش جواب منو میدع 

ایراد عکسای دیگمم اگر  داشته گرفته برام 

میگه توجنبه انتقاد نداری پیج بزنی کارت نمیگیره الان من بگم بهتره دو روز دیگه میفهمی 

دلم شکست گفتم توذوق کسی نزن گفتم مادر اون بچه خودش خوشش اومده گفته نازه 

اونوقت تو اینجوری میگی 

گفت من چون دقتم ایراداشو میبینم 

ناراحت شد سریع تو چت  خداحافظی کرد من چندبارزنگ زدم که به دلش نمونه بازم اصلا جواب نداد 

حالا هم دیگه برای بچه های این عکس درست نمیکنم پیج هم بزنم نمیدم به خونواده شوهرم همون غریبه هابهترن 

هرکس نمونه کارامو دیده خوشش اومده 

دیگه یکقدمم جلو نمیرم وقتی شعور نداره شخصیت نداره کاش زنگ نمیزدم خودشو لوس کرد 

یک جوری نظرمیده انگار شغلش اینه 

کلا ادم سبک بیخود فضول مسخره کننده ایه 

به شوهرم بگم نگم نمیدونم ولی مبگم 

نمیدونم حمایتم میکنه یانه

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

خونواده شوهر کلا کارشون همینه.اصلا ناراحت نشو حسوده

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم کاراتو ببینم؟

اره منم موافقم

میشع کاراتو ببینم🩷

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

من نمی‌فهمم چجوری میشه با خانواده شوهر اینقدر صمیمی و راحت یود؟؟

برای چی بهش گفتی؟

کار خودتو بکن 

نذار اونا بفهمن...

من اصلا نمیتونم صمیمی باشم

احترام احترام فقط....

اگر به ذره با مادرشوهر م صمیمی بشم،فوری یه حرفهایی میزنه بهم برمی‌خوره

با خواهرشوهرام که خیلی مراعات میکنم.

فقط لبخند.

ببخشید ولی خواهرشوهرت خیلی بیشعوره که اینطوری بهتر گفته...

و شما هم خیلی راحت پذیرفتی که باهات اینطوری برخورد کنند...

بهش بگو حق نداری لامپ اینطوری حرف بزنی؟!

تازه بهت گفته انتقاد پذیر نیستی...

بگو اجازه نمیدم کسی برون اینطوری برخورد کنه

اره عزیزم زیادن کجا بفرستم

همینجا گلم‌یه نمونه بفرست

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘
حالا این که گذشت اما نذار خانواده شوهر سر از کارت دربیارن پیج هم زدی به اونا نده همون اول کار بلاک ...

نه نمیدم 

غریبع ها بهترن بخدا

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم