2777
2789
عنوان

ماجرای دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 87 پست
ببین اصلابلانصبت من به جهنم اصلاحرفام کشک خودت بگو  تاحالا دیدی کسی به قران خدا متوسل بشه وجواب ...

نه با نسبت چرا جهنم نه منم بخدا وقران اعتقاد دارم   ۰فداتون بشم چرا ناراحت میشی جهت اطمینان پرسیدم   ۰ بخدا منم اول صبح بیدارشدم ازدست شوهرم شکارم هی شک میکنه کلافه ام کرده خواستم ببینم واقعی جواب روش 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخرماه بدردنمیخوره

اهههاااا پس میزارمش هفته بعد واااییییی الهی یک دردنیا صددراخرت شوببینی ۰اگه بدونی چقدراذیتم ازرحرفاش 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

نه با نسبت چرا جهنم نه منم بخدا وقران اعتقاد دارم   ۰فداتون بشم چرا ناراحت میشی جهت اطمینان پرس ...

خدانکنه فدای شوهرتون ...😀مامانم بفهمه فدای پسرش شدین چشامودرمیاره 😅🙈

خدانکنه فدای شوهرتون ...😀مامانم بفهمه فدای پسرش شدین چشامودرمیاره 😅🙈

یاخدامگه تومردی 🤕🤕شوهرم بفهمه سرازتنم جدا میکنه

یاخدامگه تومردی 🤕🤕شوهرم بفهمه سرازتنم جدا میکنه

شوهرت 😂

بستم ومهروموم کردم زبان وچشم وگوش شوهر...بحق یالله وبحق سلیمان ابن داوودوبحق عیسی ابن مریم وبحق موسی وبحق تورات وانجیل وبحق قران کلام الله الکریم وبحق یالله یاالله یالله 

حالابزار ببینم حرف میزنه یانه😂😁

شوهرت 😂 بستم ومهروموم کردم زبان وچشم وگوش شوهر...بحق یالله وبحق سلیمان ابن داوودوبحق عیسی ابن مریم ...

یارخدا تودعا تودعارنویسی

اره ساحرانی که کارای غیرشرعی انجام میدن مثلامثل جدایی برااینکه کارشون قدرتش بالاباشه اخرای هرماه بهت ...

صبی منظورت

ساحرین صبی هیچ وقت ازقران استفاده نمیکنن

اره میدونم