2777
2789
عنوان

ماجرای دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 87 پست
ببین اصلابلانصبت من به جهنم اصلاحرفام کشک خودت بگو  تاحالا دیدی کسی به قران خدا متوسل بشه وجواب ...

نه با نسبت چرا جهنم نه منم بخدا وقران اعتقاد دارم   ۰فداتون بشم چرا ناراحت میشی جهت اطمینان پرسیدم   ۰ بخدا منم اول صبح بیدارشدم ازدست شوهرم شکارم هی شک میکنه کلافه ام کرده خواستم ببینم واقعی جواب روش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخرماه بدردنمیخوره

اهههاااا پس میزارمش هفته بعد واااییییی الهی یک دردنیا صددراخرت شوببینی ۰اگه بدونی چقدراذیتم ازرحرفاش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه با نسبت چرا جهنم نه منم بخدا وقران اعتقاد دارم   ۰فداتون بشم چرا ناراحت میشی جهت اطمینان پرس ...

خدانکنه فدای شوهرتون ...😀مامانم بفهمه فدای پسرش شدین چشامودرمیاره 😅🙈

خدانکنه فدای شوهرتون ...😀مامانم بفهمه فدای پسرش شدین چشامودرمیاره 😅🙈

یاخدامگه تومردی 🤕🤕شوهرم بفهمه سرازتنم جدا میکنه

یاخدامگه تومردی 🤕🤕شوهرم بفهمه سرازتنم جدا میکنه

شوهرت 😂

بستم ومهروموم کردم زبان وچشم وگوش شوهر...بحق یالله وبحق سلیمان ابن داوودوبحق عیسی ابن مریم وبحق موسی وبحق تورات وانجیل وبحق قران کلام الله الکریم وبحق یالله یاالله یالله 

حالابزار ببینم حرف میزنه یانه😂😁

شوهرت 😂 بستم ومهروموم کردم زبان وچشم وگوش شوهر...بحق یالله وبحق سلیمان ابن داوودوبحق عیسی ابن مریم ...

یارخدا تودعا تودعارنویسی

اره ساحرانی که کارای غیرشرعی انجام میدن مثلامثل جدایی برااینکه کارشون قدرتش بالاباشه اخرای هرماه بهت ...

صبی منظورت

ساحرین صبی هیچ وقت ازقران استفاده نمیکنن

اره میدونم