2777
2789
عنوان

ماجرای دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نینی_یار۱۱   این تاپیکمو پاک کنین اینا تبلیغ دعا نویسی و اینا میکنن

چراوقتی یه ادم گرفتار یکی دستشومیگیره بقیه باید اینجوررفتارکنن گناهه مگه به یکی بگی متوسل شوبه قران به این سوره به اون سوره یاواقعاخودتون اعتقادندارین 

چراوقتی یه ادم گرفتار یکی دستشومیگیره بقیه باید اینجوررفتارکنن گناهه مگه به یکی بگی متوسل شوبه قران ...

قران و ایات قران مقدسن فرق داره با این جمله بستم و مهرو موم کردم و فلان 

قران و ایات قران مقدسن فرق داره با این جمله بستم و مهرو موم کردم و فلان 

بستن یعنی چی بنظرت بستن زبان بدگویان پیامبررووامامان روواسطع کردن برای اجابت رسیدن خواسته ات فکرکنم تاحالاهنوز از حسودوادم بدزبان سرراهتون قرارنگرفتن انشالله که نگیرن اونموقه درک میکردین حرفامو خیلی ها دعارو با  طلسم اشتباه میگیرن دعاازقران استفاده میکنن  طلسم ازجادوجنبل که خداهم درقران  درمورد سحر و طلسم ایناایه براش,نازل کرده

تو از کجا میدونی قضیه چیه؟؟ از کجا میدونی شوهرش دهن اینو سرویس نکرده همیشه نظراتت تو. تاپیک ها این ...

خب به شما ربطی نداره نظرات من!!!

سرت به کار خودت باشه

عجبا..خود استاتر ناراحت نیست بعد تو میپری وسط عقده گشایی!!!

مگه فضول منی که توی هر تاپیک چه نظری میزارم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خب به شما ربطی نداره نظرات من!!! سرت به کار خودت باشه عجبا..خود استاتر ناراحت نیست بعد تو میپری وس ...

به به عجب تربیت و شخصیتی شماها هستین که هر چی حزب اللهی هست از چشم مردم انداختین با این اخلاقاتون

خب به شما ربطی نداره نظرات من!!! سرت به کار خودت باشه عجبا..خود استاتر ناراحت نیست بعد تو میپری وس ...

ضمنا از پیام های شما تو تاپیک های مختلف معلومه کی اومده عقده گشایی البته بچه ها خوب از خجالتت درمیان

به به عجب تربیت و شخصیتی شماها هستین که هر چی حزب اللهی هست از چشم مردم انداختین با این اخلاقاتون

شخصیت من بستگی به شخصیت طرف مقابلم داره😄😄😄

ببین چی هستی که مجبورم مثل خودت باهات صحبت کنم...

درضمن هر چرتی به مغز تهی تو رسید لزوما درست نیست....حزب الله چه ربطی به من داره آخه 🤣🤣🤣

ضمنا از پیام های شما تو تاپیک های مختلف معلومه کی اومده عقده گشایی البته بچه ها خوب از خجالتت درمیان

انقدر درگیر پستای من باش تا خسته بشی..ذره ای اهمیت نداره واسم...درضمن حرف از عقده گشایی میزنی یه سر به تاپیکای درخشانتم بزن قبلش 😹😹😹

وان یکادالذین کفرو سوائهم علیهم وان ....ایه شوپیداکن بنویس

من بهتون درخواست دوستی دادم ولی نمی‌دونم کجا براتون پیام بذارم میشه شما یه پیام بدین من سوالمو بپرسم ازتون