2777
2789
عنوان

دیگه افسردگی و اضطراب ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 67 پست
ببین اوایل داروهای زیاد و متنوعی خوردم، دکترم تقریبا هر ماه داروهامو عوض می‌کرد! بعد که نتیجه نگرفتم ...

اینا عوارض نداشتن؟ مثلا ریزش مو و ابرو و مژه؟

یا لاغرت نمی‌کردن بخصوص صورتت

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم ۷۸ ۵ ساله درگیرم و تازگیا فهمیدم

آخ منم متولد ۷۸م❤ و دقیقا از ۱۸ سالگی شروع شد علائمم، می‌شه گفت ۵ سال منم درگیر بودم. من یکی دو سال پیش فهمیدم، با همون دردهای جسمی، هی می‌رفتم ویزیت دندون‌پزشک به خاطر دندون قروچه‌هام، تهش فهمیدم باید برم پیش روان‌پزشک.

من چکارکنم که افسردگی ووسواس فکری عملی دارم ..یمدت قرص فلووکسامین خوردم حالت خیلی بد میشد سرگیجه داشتم باز سیتالوپرام ک اونم همش خوابم بیحالم نمیتونم از جام پاشم دوتا بچه کوچیک دارم زندگیم فلج شده ..ازدیروز قرصو نخوردم امروز عصبی بودم باز 😔😔

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
آخ منم متولد ۷۸م❤ و دقیقا از ۱۸ سالگی شروع شد علائمم، می‌شه گفت ۵ سال منم درگیر بودم. من یکی دو سال ...

خیلی حس مزخرفیع ...

خداروشکر الان خوب شدی ، ب گذشته اصن برنگرد مگر اینکه بخای تجربه ای رو استفاده کنی ب ب قبل رجوع کن ...

خشبخت باشی جون دل

یه صلوات برام بفرستید لطفا حالم خیلی وقته خوب نیست ❤️

اینا عوارض نداشتن؟ مثلا ریزش مو و ابرو و مژه؟ یا لاغرت نمی‌کردن بخصوص صورتت

نه نداشتم این عوارض رو. کلا عوارض خاصی نداشتم، تا الان که مشکلی نبوده، بعدا عارضه‌ای داشته باشه نمی‌دونم...

من چکارکنم که افسردگی ووسواس فکری عملی دارم ..یمدت قرص فلووکسامین خوردم حالت خیلی بد میشد سرگیجه داش ...

عزیزم به نظرم تنها راه عوض کردن دکتره، برو پیش یه دکتر جدید. ماها که اینجوری‌ایم باید دارو بخوریم حتما بی دارو نمی‌شه.

من دکتر اولم دکتر معروفی بود، ولی اصلا نتیجه نگرفتم.

خیلی حس مزخرفیع ... خداروشکر الان خوب شدی ، ب گذشته اصن برنگرد مگر اینکه بخای تجربه ای رو استفاده ک ...

آره دقیقا.

ممنونم عزیزم❤🧡💛

باورت می‌شه اصلا به گذشته فکر نمی‌کنم؟! قبلا دائم درگیر گذشته بودم. الان خوشحالم که این تجربه رو داشتم، چون باعث شده بیشتر حواسم به سلامت روانم باشه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز