2777
2789
عنوان

زن گرفت🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 152 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی تو زندگیش بوذه؟ ما اول رل بودیم و الان رفیقیم و درگیر دختریه که ولش کرده

اره درگیر دختریه که ولش کرده. گاهی خوبیم گاهی حالش بد میشه من بهش علاقه دارم ولی فعلا مث یه دوست کنارشم تا حالش خوب شه

هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
اره. من با اینکه همه پشتم بودن و هستن هنوز ولی نمیدونم چرا دهنم را باز نمیکنم بگم . یکی از دعواهامون ...

احساس میکنم ازسادگیمونه.دخترای مردم یه جوری وحشین طلاق میگیرن افتخارم میکنن تا قرون اخر مهریه رو هم میگیرن ابروشم گیبرن ما نشستیم حرص میخوریم چرا واقعا

کاش سرمو بزارم رو بالش فردا بیدار نشم

چ شبهایی ک گفتیم دگ امشب صب نمیشه ولی شده این نیز بگذرد .میدونم چ حالی داری چقد ناراحتی چچقد افسرده ای میدونم اعتماد بنفست اومده پایین میدونم شخصیتت له شده میدونم احساس خواسته نشدن داری اینک کم بودی ک تورو نخواسته 💔ولی اینطور نیست گلم خدا همه اینا رو برات جبران میکنه الان ناراحتی اشکال نداره تو خودت نریز گریه کن داد بزن ولی وعده خدا رو هم ب یاد بیار ک فرموده ان مع العسر یسری قطعا بعد از هر سختی اسانی وجود دارد ب خدا اعتماد کن من ادم مذهبی ب هیچ وجه نیستم و ب خدا خیلی باور دارم و همچنین سوره یاسین رو بخون ک خیلی ارامش میده

چ شبهایی ک گفتیم دگ امشب صب نمیشه ولی شده این نیز بگذرد .میدونم چ حالی داری چقد ناراحتی چچقد افسرده ...

ارع اعتماد بنفسم بذشدت پایین اومد منی ک همه میگفتن خوبی اون میگفت داغونی درحدم نیستی بیشتر این منو ناراحت میکنه 

احساس میکنم ازسادگیمونه.دخترای مردم یه جوری وحشین طلاق میگیرن افتخارم میکنن تا قرون اخر مهریه رو هم ...

من بیخیالش شدم . الانم اذیتم میکنه پیش رفیقاش میره همش تنهام ولی دیگه دارم سعی میکنم مستقل بشم و با بچه ام خوش بگذرونم چون میدونم ادم طلاق نیستم 

اره درگیر دختریه که ولش کرده. گاهی خوبیم گاهی حالش بد میشه من بهش علاقه دارم ولی فعلا مث یه دوست کنا ...

رابطتون چه جوره؟به من میگه تا اخر عمر رفیقیم

تو چه جوری رفتار میکنی؟بی محلی هم بهش میکنی؟

چقد رابطع من و تو مثل همه 

من نمیدونم چه جوری باهاش رفتار کنم