2777
2789
عنوان

زن گرفت🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 152 پست
واقعا من الان دارم اشک میریزم خندم نمیاد

بعدا خنده ات میاد همراه با پشیمانی...گریه نکن گلم بخدا پسرها ارزش گریه ندارن..میدونم دل آدم شکسته بشه خیلی حس بدی هست‌‌..زندگی همینِ .زیاد جدیش نگیر .به خدا توکل کن و بهترینها رو از خدا بخواه و صبوری کن 

تو چجوری میتونی تحمل کنیی؟؟؟؟ 

میدونی یه جوری رفتار میکنه انگارکاری نکرده میگه مردای دیگه خیلی خرابن من بهترینشونم تو ارخدات بوده طلاق بگیری زنای دیگه شوهرشونو رو زن میگیرن بازم میمونن .من بدشانسم ک لو رفتم هیچ کاری نکردم و...      اصلا ذهنم کارنمیکنه انگار دستوپامو بستن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خدا منو نگاه نمیکنه؟؟چرا نمیبینه دارم میمیرم  چرا خدا ایقد منو مهربون و بی سیاست افرید خد ...

نه راحت باش خودتو خالی‌کن اروم‌میشی 🌈

هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
قول میدم به ۳ ماه نکشیده فراموش میکنی شاید گاهی یادت بیاد ته دلت غم بگیره امابعدها خاطره میشه

تو این پنج سال هر شب و روز کارم شده گریه نتونستم فراموش کنم چون روحیه م خیلی حساسه پیش روانپزشکم رفتم قبلا نمیتونمممم

میشه بگی چیکار کردی

کار خاصی نکردم .فقط زمان گذشت ...

میدونی اون روزا حالم خیلی بد بود گریه میکردم و حالم خلاصه خیلی بد بود .هیچ کسم نمیدونست جز خودم .ولی خب گفتم بهتر حتما خدا خودش بهتر میدونه

الانم شاید حالت الان خوب باشه ولی یکم دیگه بگذره دوباره حالت بد میشه و تنها چیزی ک ارومت میکنه اینه ک برگرده ولی خب میگذره 

من خودم کاری ک میکردم این بود :فیلم میدیدم ؛میرفتم خونه اقوام ؛اهنگ شاد گوش  میدادم و میرقصیدم .

با مامانت حرف بزن و از بودن پدرو مادرت لذت ببر 

الان اگه خدایی نکرده اگه اونا نبودن چقدر بد بود!

از بودن کنارشون لذت ببر و بخند.بگدره و یه نفر جدید بیاد کلا فراموش میکنی صبر کن تابگذره