۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 عنوان ناباروری 264 بازدید | 37 پست یک سال و نیمه داریم اقدام میکنیم ، هم خودم و هم شوهرم سالمیم اما نمیشه دلم گرفته دوست دارم فقط گریه کنم چه درد بدیه ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢 1402/02/27 | 02:20 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 11569 ۸ ساله خودم تنبلی دارم شوهرم سالمه دارم اصلاح سبک میکنم و خیلی امیدوارم
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 اگه سالمید طبق نظر پزشک چرا ای یو ای نمیكنی؟ همسرم راضی نمیشه ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 منم.... چقدر عذاب بزرگیه ، چقدر درد بدیه ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
nilanaderi عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 2074 چون درد بدتر ندیدی فکر میکنی خیلی مشکل بزرگیهمنم مثل تو فکر میکردم یه روزی، بچه دارم شدم بعد از یکسال اقدام، ولی الان فهمیدم خیلی اشتباه کردم که اینقدر غصه خوردم
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 ۸ ساله خودم تنبلی دارم شوهرم سالمه دارم اصلاح سبک میکنم و خیلی امیدوارم انشالله به زودی زود نتیجه ببینی ، من که هم طب مدرن رو امتحان کردم هم طب اسلامی هم طب سنتی ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 چون درد بدتر ندیدی فکر میکنی خیلی مشکل بزرگیه منم مثل تو فکر میکردم یه روزی، بچه دارم شدم بعد از یک ... اگه بدونم یه روزی بچه دار میشم انقدر غصه نمیخورم، همینکه نمیدونم خدا بهم نگاه میکنه یا نه عذابم میده ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
najvayedel عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 5347 و درد بدتر اینه که بی بی و آزمایش مثبت میشه هیکلم بهم میریزه کلی امیدوار و خوشحالم یهو لک میبینم تا قبل شنیدن قلب تماممممم...... سقط دردناک خونریزی ریزش مو هیکل بهم ریختهافسردگی گریه خیلی سخته خیلی خدا سر هیچ زنی نیاره زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله
yeganeh_1996 عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 11569 انشالله به زودی زود نتیجه ببینی ، من که هم طب مدرن رو امتحان کردم هم طب اسلامی هم طب سنتی منم 🥲 انشالله قسمت خودت عزیزم بزودی
۱۳۷۷heliajoon مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 516 و درد بدتر اینه که بی بی و آزمایش مثبت میشه هیکلم بهم میریزه کلی امیدوار و خوشح ... مشکل سقط مکرر داری عزیزم ؟ ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین. برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢